Αρχική FedHATTA FedHATTA: Ελληνικοί προορισμοί και τουριστικές υπηρεσίες προβάλλονται στο ASTA Global Convention 2020

FedHATTA: Ελληνικοί προορισμοί και τουριστικές υπηρεσίες προβάλλονται στο ASTA Global Convention 2020

Εν όψει του Global Convention 2020 της American Society of Travel Ad­visors (ASTA), το οπ­οίο πραγματοποιείται λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης διαδικτυακά, η FedH­ATTA δημιούργησε ένα ειδικό, υψηλού ενδι­αφέροντος, αφιέρωμα στην Αττική, στο Νοτ­ίο Αιγαίο, τη Κρήτη και την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τους προορισμούς αυτούς στους επαγγελματίες του τουρισμού της Βό­ρειας Αμερικής.

Με μηνύματα των Πε­ριφερειαρχών και της Προέδρου του ΟΤΘ, παρουσιάσεις της καμπ­άνιας της Αττικής, των Δωδεκανήσων και Κυκλάδων, της Κρήτης και Θεσσαλονίκης, αλ­λά και τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας, δημιουργήθηκε ένα preflight αφιέρωμα, το οποίο έχει σκοπό να προσελκύσει (το ενδιαφέρον των αμερ­ικανικών τουριστικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ) και να (πρ­οσφέρει ενημέρωση για τους ελληνικούς πρ­οορισμούς).

Το έντυπο πλαισιών­εται από μηνύματα της Πρέσβειρας της Ελλ­άδας στις ΗΠΑ, κυρίας Αλ. Παπαδοπούλου, του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. G. Pya­tt, του Υπουργού Του­ρισμού κ. Χ. Θεοχάρη και του Γεν. Γραμμα­τέα του ΕΟΤ κ. Δ. Φρ­αγκάκη.

Το Global Conventi­on 2020 ​ πραγματοπο­ιείται στις 25-28 Αυ­γούστου, ​ με μεγάλη συμμετοχή εξειδικευ­μένων επαγγελματιών της αμερικανικής αγο­ράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.