Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η MSC Cruises αναβάλλει την επανέναρξη των δρομολογίων του MSC Magnifica...

Η MSC Cruises αναβάλλει την επανέναρξη των δρομολογίων του MSC Magnifica για τις 26 Σεπτεμβρίου

Η MSC Cruises ανακοινώνει ότι είναι υποχρεωμένη να αναβάλει την επανέναρξη των δρομολογίων του κρουαζιερόπλοιου MSC Magnifica έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Η εξέλιξη αυτή καθίσταται επιβεβλημένη, καθώς μετά την απόφαση των ιταλικών Αρχών να αυστηροποιήσουν τα μέτρα ελέγχου για τους πολίτες που έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα κατά την επιστροφή τους στην Ιταλία, και παρότι συζητείται ήδη η εξαίρεση των επιβατών της MSC Cruises οι οποίοι υποβάλλονται σε τεστ κατά την επιβίβασή τους στα κρουαζιερόπλοια και πραγματοποιούν επισκέψεις στη στεριά σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας, υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων και μείωση της ζήτησης από τη στιγμή που το δρομολόγιο του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου περιλαμβάνει τρία ελληνικά λιμάνια.

Τα δεδομένα αυτά οδήγησαν την MSC Cruises στην απόφαση να αναβάλει την επανέναρξη του δρομολογίου, εκτιμώντας ότι το ενδιαφέρον και οι κρατήσεις θα ενισχυθούν εκ νέου μετά τη λήξη ισχύος του καθεστώτος αυξημένων ελέγχων, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Κατόπιν αυτών, οι προγραμματισμένες κρουαζιέρες του MSC Magnifica για την περίοδο από 29 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου ακυρώνονται και η πρώτη κρουαζιέρα θα αναχωρήσει από το Μπάρι της Ιταλίας στις 26 Σεπτεμβρίου ακολουθώντας το δρομολόγιο Μπάρι – Κέρκυρα – Κατάκολο – Πειραιάς – Τεργέστη – Μπάρι.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται από την αναβολή των παραπάνω δρομολογίων έχουν δύο επιλογές: είτε να συμμετέχουν σε άλλη κρουαζιέρα της εταιρείας – συγκεκριμένα στα δρομολόγια του MSC Grandiosa, που πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο – ή να λάβουν πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit – FCC), η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρουν το συνολικό ποσό που κατέβαλαν για την ακυρωθείσα κρουαζιέρα σε κάποια επόμενη κρουαζιέρα της επιλογής τους –σε οποιοδήποτε πλοίο και δρομολόγιο– έως το τέλος του 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.