Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το γνωστό μουσικό σχήμα της Μυκόνου, Valeron & Band, για πρώτη φορά...

Το γνωστό μουσικό σχήμα της Μυκόνου, Valeron & Band, για πρώτη φορά στη Σαντορίνη και το Andronis Arcadia

Το γνωστό μουσικό σχήμα της Μυκόνου, Valeron & Band, για πρώτη φορά στη Σαντορίνη και το Andronis Arcadia

Το ξενοδοχείο Andronis Arcadia, με απόλυτο σεβασμό στις υποδείξεις των αρχών και πλήρως συμμορφούμενο  με τα σχετικά πρωτόκολλα, τις προϋποθέσεις και τους όρους διεξαγωγής εκδηλώσεων, διοργανώνει στον χώρο του εστιατορίου, την Τετάρτη, 19/08/2020, το μουσικό event “Sunset Rituals Live” με guests τους Valeron & Band, ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα μουσικά σχήματα της Μυκόνου και συγκεκριμένα του beach bar Scorpios.

Οι Valeron & Band θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη Σαντορίνη προβάλλοντας έναν πρωτότυπο εναλλακτικό συνδυασμό παραδοσιακών ελληνικών οργάνων με ηλεκτρονική μουσική. Τον δημοφιλή Dj θα πλαισιώνουν Έλληνες μουσικοί με όργανα όπως μπουζούκι, καβάλι, κλαρινέτο και σαντούρι. 

Η είσοδος στο event θα είναι περιορισμένη και θα επιτρέπεται μόνο για όσους έχουν κάνει κράτηση, δεδομένου ότι ο μέγιστος αριθμός παρευρισκομένων ορίζεται με βάση το επιτρεπόμενο αριθμό. Κατά την είσοδο, θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση και κατά την διάρκεια του event θα εφαρμοστούν από τη διεύθυνση και το προσωπικό όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική ιστοσελίδα https://www.andronisarcadia.com/valeron-event

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.