Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Tο ανακαινισμένο Electra Palace Thessaloniki ανοίγει 17 Ιουλίου

Tο ανακαινισμένο Electra Palace Thessaloniki ανοίγει 17 Ιουλίου

Ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts, με χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας του Electra Palace Thessaloniki. Το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που δεσπόζει στην πλατεία Αριστοτέλους από το 1972 και αποτελεί διαχρονικό τοπόσημο για την πόλη, ανοίγει ξανά τις πύλες του την Παρασκευή 17 Ιουλίου, έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του από όλο τον κόσμο και φυσικά τους Θεσσαλονικείς.

Το εμβληματικό ξενοδοχείο έκλεισε στις 23 Ιανουαρίου 2020 για μία ριζική ανακαίνιση και μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, σε μία πρωτόγνωρη και δύσκολη συγκυρία, παραδίδεται ανανεωμένο, αναβαθμισμένο και πλήρως λειτουργικό, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η καθολική ανακαίνιση του κτηρίου αποτέλεσε μια ιδιαίτερα απαιτητική, τεχνικά και αρχιτεκτονικά διαδικασία, για την οποία εργάστηκαν εντατικά δεκάδες τεχνικοί και εξειδικευμένοι επαγγελματίες, κάτω από την αρχιτεκτονική επίβλεψη της Μόρφως Παπανικολάου και της Ολίβιας Σίσκου, αλλά και χάρη στην κατασκευαστική εμπειρία της εταιρείας «ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ».

Τα 138 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες του, οι κοινόχρηστοι χώροι, oι αίθουσες εκδηλώσεων, τα εστιατόρια και café στο roofgarden, όπως και το lobby, σχεδιάστηκαν και ανακατασκευάστηκαν από την αρχή, με στόχο το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί πλήρως και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Παράλληλα, το Electra Palace Thessaloniki υιοθέτησε πλήρως όλες τις οδηγίες και τους κανονισμούς που προβλέπονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, τηρώντας τα υψηλότερα standards υγιεινής και προστασίας, τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων του.

Η οικογένεια του Electra Palace Thessaloniki προσκαλεί τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες και φυσικά τους κατοίκους της πόλης, να γνωρίσουν από κοντά τους νέους χώρους του ξενοδοχείου, να απολαύσουν την ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία και τις στιγμές χαλάρωσης που προσφέρονται στο Roof Garden με θέα τον Θερμαϊκό και φυσικά να βιώσουν την μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και διαμονής που τους επιφυλάσσει.  

Ο CEO του ομίλου Electra Hotels & Resorts και πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος δήλωσε: «Το Electra Palace Thessaloniki αποτελεί εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, υψηλής αρχιτεκτονικής αξίας και συνυφασμένο με την εξωστρέφεια και τη σύγχρονη ιστορία της πόλης. Η ριζική ανακαίνισή του σηματοδοτεί την νέα εποχή στην οποία εισέρχεται τόσο το ξενοδοχείο όσο και η ίδια η Θεσσαλονίκη. Μια εποχή που το άνοιγμα σε νέες αγορές και η αναδιάταξη του τουριστικού της προϊόντος θα συνδυαστεί με την ολοκλήρωση μεγάλων έργων, όπως η αναβάθμιση του αεροδρομίου Μακεδονία. Η πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε, ως αποτέλεσμα της πανδημίας του Covid-19, θεωρούμε ότι αλλάζει πρόσκαιρα τα δεδομένα, δημιουργεί νέες ανάγκες και απαιτήσεις, συντηρεί το φόβο και το δισταγμό για ταξίδια, δε θα αναστρέψει όμως τη μεσοπρόθεσμη θετική τάση για τον τουρισμό παγκοσμίως. Αισθανόμαστε υπερήφανοι, που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και μέσα σε συνθήκες lockdown και ακραίων καταστάσεων, καταφέραμε να επαναφέρουμε στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης ένα πραγματικό στολίδι. Προσκαλούμε τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες και φυσικά τους Θεσσαλονικείς, να βιώσουν από κοντά τη φιλοξενία, του απολαμβάνοντας τη διαμονή τους, αλλά και τον ελεύθερο χρόνο τους».

Δείτε αναλυτικά τα Μέτρα Υγιεινής & Ασφάλειας που έχει υιοθετήσει ο όμιλος Electra Hotels & Resorts 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.