Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Polismata Private Residences: Ένα φιλόξενο «βασίλειο» στη μεσσηνιακή Μάνη, από τα Aria...

Polismata Private Residences: Ένα φιλόξενο «βασίλειο» στη μεσσηνιακή Μάνη, από τα Aria Hotels

Τα Aria Hotels θα υποδεχθούν φέτος  τους επισκέπτες της μεσσηνιακής Μάνης με έμπνευση από τα ομηρικά έπη. Ο λόγος για το Polismata Private Residences (https://www.ariahotels.gr/el/polismata-private-residences), το συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών στην Καρδαμύλη που λειτουργεί όλο τον χρόνο και προστίθεται στο χαρτοφυλάκιό της Aria στην περιοχή.

«Πολίσματα» στην ομηρική εποχή αποκαλούνταν τα μικρά βασίλεια. Τέσσερα από αυτά ήταν η Ζαρνάτα, το Λεύκτρο, η Ωριά και η Πασσαβά, από όπου και πήραν τα ονόματα τους οι απόλυτα ανεξάρτητες κατοικίες του συγκροτήματος.

Το Polismata Private Residences βρίσκεται στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας, 350 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο. Η τοποθεσία χαρακτηρίζεται από την υπέροχη θέα στο μεσσηνιακό κόλπο, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και την πλούσια ευωδιά των ελαιώνων. Όλες οι κατοικίες διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι και μπορούν να φιλοξενήσουν έως πέντε άτομα. 

Ανάμεσα στα αξιοθέατα της περιοχής, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την εμβληματική Οικία Patrick Leigh Fermor που είναι ανοιχτή στο κοινό, με ξεναγήσεις από το Μουσείο Μπενάκη.

Για τη λειτουργία του Polismata, όπως και για το σύνολο του δικτύου της, η Aria έχει ακολουθήσει αυστηρά όλους τους  απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.