Αρχική Δήμοι CELEBRITIES ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

CELEBRITIES ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

Η Ελαφόνησος κερδίζει εφέτος και τους celebrities που διαφημίζουν το μαγευτικό νησί και μέσω των social media στους χιλιάδες ακολούθους τους. Σταχυολογούμε μερικά από διάφορα διαδικτυακά Μέσα :

Συγκεκριμένα,το όμορφο καλοκαιράκι απολαμβάνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και την κορούλα τους. Αυτό το διάστημα βρίσκονται στην Ελαφόνησο για τις διακοπές τους και όπως είναι φυσικό οι επισκέψεις τους στην παραλία είναι πολύ συχνές για να κάνουν τις βουτιές τους και να επιδοθούν σε παιχνίδια στην αμμουδιά. Καθότι της αρέσει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή της στα social media η Πηνελόπη δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία από το μπάνιο που πήγαν με την Ηλέκτρα της αποσπώντας απευθείας «βροχή» από likes και θετικά σχόλια. “Έχω αγάπη που ξεχειλίζει σαν τα νερά του Σίμου”, σημείωσε στη λεζάντα του ποστ της.

Τον ήλιο και τη θάλασσα στη μαγευτική Ελαφόνησο απόλαυσαν αυτές τις μέρες και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το γνωστό ζευγάρι που τα Σαββατοκύριακα παραμένει στην Αθήνα μιας και οι δυο βρίσκονται σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών, απόλαυσαν τις τελευταίες μέρες του Ιούνη σε μια μαγευτική τοποθεσία και ενθουσιάστηκαν. Το ζευγάρι που και πέρσι είχε επισκεφτεί την Ελαφόνησο και την φημισμένη παραλία του Σίμου έκανε τις βουτιές του στα γαλανά νερά και μαγεύτηκε από τη γαλήνη του τοπίου. Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβασαν φωτογραφίες στα social media και προσπάθησαν να «απαθανατίσουν» την μαγεία της τοποθεσίας στα posts του στο social media. Παρέα με την Βαλαβάνη ήταν και η Λάουρα Νάργες ενώ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο βρέθηκε στο νησί και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Και οι δύο άνδρες κέρδισαν πολλά από τη συμμετοχή τους στο survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Μία απόδραση στην Ελαφόνησο θέλησαν να κάνουν και η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης λίγο πριν την εκπνοή του Ιουνίου. Η αλήθεια είναι ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο υπάρχουν φορές που δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες  ή ο ένας δημοσιεύει φωτογραφίες του άλλου στα social media. Το ταξίδι στο νησί αποκάλυψε η Ευγενία Σαμαρά με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Οι δυο τους χάρηκαν μαζί με την παρέα τους τον ήλιο και τη θάλασσα από το πρωί μέχρι το βράδυ, μιας και ο Γιάννης Ποιμενίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους τους μια φωτογραφία μέσα από τη σκηνή τους, στην οποία το ζευγάρι αγναντεύει ξαπλωμένο το φεγγάρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.