Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην 1η διαδικτυακή εκδήλωση της ΕΝΠΕ για τον τουρισμό, την Οικονομία και...

Στην 1η διαδικτυακή εκδήλωση της ΕΝΠΕ για τον τουρισμό, την Οικονομία και την επόμενη μέρα από τον Covid-19 ο Περιφερειάρχης Κρήτης (βίντεο -φωτο)

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συμμετείχε σήμερα στην εκδήλωση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με θέμα «Υγεία & Ασφάλεια, Τουρισμός & Οικονομία, Covid-19: Επιπτώσεις και Επόμενη Μέρα» που έγινε στην Αθήνα με την συμμετοχή Υπουργών, εκπροσώπων της Υγείας, του τουρισμού κ.α.

Ήταν η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση της Ένωσης Περιφερειών, στην οποία παραβρέθηκαν μόνο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΝΠΕ, Υπουργοί, εκπρόσωποι Μέσων Ενημέρωσης, ενώ υπήρχε και ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση.

Σε τοποθέτησή του ο κ. Αρναουτάκης υπογράμμισε πως υπήρξε αποτελεσματική η συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών και των φορέων του τουρισμού ενώ υπογράμμισε πως είναι αναγκαίο να δοθεί η απαιτούμενη ευελιξία στις Περιφέρειες προκειμένου ν’ αναπτύξουν πρωτοβουλίες και δράσεις, αξιοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για ανάπτυξη.

Στη διοργάνωση – μεταξύ άλλων – συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Υγείας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υπουργός Τουρισμού χάρης Θεοχάρης, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη & Διαχείρισης Κρίσεων, Ο Υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος ΕΟΔΥ, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου καθώς και οι επικεφαλής του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος και του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός, ο Πρόεδρος του ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος και ο Πρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης. Τις συνεδρίες συντόνισαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της ΕΝΠΕ περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού ΕΝΠΕ Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή ως μέλος Δ.Σ. της ΕΝΠΕ.

 

ΒΙΝΤΕΟ

https://youtu.be/DM67coyH3aU

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.