Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η πρώτη έρευνα στην Ελλάδα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον Συνεδριακό...

Η πρώτη έρευνα στην Ελλάδα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον Συνεδριακό Τουρισμό

HAPCO, ACVB και TCB συνεργάζονται για να δρομολογήσουν από κοινού δράσεις προς όφελος του κλάδου

«Είναι μεγάλη η χαρά μας να συμμετέχουμε ενεργά σε μία στρατηγική συνεργασία με το ACVB και το TCB», τονίζει η πρόεδρος του HAPCO, κα Ειρήνη Τόλη. «Στόχος μας, μέσω αυτού του δυναμικού ερωτηματολογίου, είναι να καταρτίσουμε αναλυτικές μελέτες για το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας του κλάδου μας, αλλά και να παρουσιάσουμε τη δυναμική της συνεδριακής βιομηχανίας. Η χώρα μας μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα στο χειρισμό της κρίσης, και έχει την ικανότητα να υποδεχτεί σύντομα και πάλι τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις, με ασφάλεια. Καλούμε τις εταιρείες του κλάδου να συμβάλουν σε αυτή τη σημαντική κοινή προσπάθεια με τη συμμετοχή τους στην έρευνα», επισημαίνει η ίδια.

«Το Thessaloniki Convention Bureau  συμμετέχει με χαρά στην πρωτοβουλία αυτή, καθώς η αποτύπωση της παρούσας κατάστασης είναι εξαιρετικά χρήσιμη, τόσο για την πληρέστερη γνώση της επίδρασης στον κλάδο, όσο και για τον μελλοντικό σχεδιασμό. Είναι κοινή πεποίθηση όλων μας, επίσης, ότι αυτή η έρευνα σηματοδοτεί την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας για τον συνεδριακό τουρισμό σε εθνικό επίπεδο που θα είναι αποφασιστικής σημασίας για τη στήριξη και την προώθηση των προορισμών και των επιχειρήσεων, σε μια περίοδο μεγάλου ανταγωνισμού διεθνώς», επισημαίνει από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Ασλάνης, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του TCB.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.