Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Η πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ ξεναγεί τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης φορώντας τη...

Η πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ ξεναγεί τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης φορώντας τη μάσκα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Celestyal Cruises

Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ κ. Γεώργιο Σκόδρα και τον Γενικό Διευθυντή κ. Ιωάννη Ρεντζεπέρη και τους παρέδωσε  τις μάσκες του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με το χαρακτηριστικό σήμα της Θεσσαλονίκης,  που θα φορούν οι εργαζόμενοι της πολιτιστικής γραμμής του ΟΑΣΘ και οι εργαζόμενοι των ειδικών καλοκαιρινών γραμμών για την μεταφορά επιβατών στις παραλίες Επανομής και Μηχανιώνας 70 και 71.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περίφημη γραμμή 50  είναι η Πολιτιστική Διαδρομή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης με σημείο εκκίνησης τον Λευκό Πύργο και με στάσεις στα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία που αποτυπώνουν την μακραίωνη ιστορία της από τους αρχαίους ελληνιστικούς ρωμαϊκούς και βυζαντινούς χρόνους μέχρι σήμερα υποδέχεται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Πιστεύω στις καλές συνεργασίες και η πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ συμβάλει τα μέγιστα στην προβολή της Θεσσαλονίκης στους τουρίστες. Το δυναμικό των εργαζομένων με αγάπη και αφοσίωση δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για φύγουν οι επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.