Αρχική Hotels Aria Hotels: Αυθεντικό ταξίδι με ασφάλεια, σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς

Aria Hotels: Αυθεντικό ταξίδι με ασφάλεια, σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς

Η ανεξάρτητη αλυσίδα​ boutique​ ξενοδοχείων και κατοικιών άνοιξε τις πόρτες της για το καλοκαίρι,​ ​ προσφέροντας διακοπές σε προορισμούς μοναδικής φυσικής ομορφιάς, σε όλη την Ελλάδα. 

Γνωστή για τις αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας που προσφέρει σε ιδιαίτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς, η οικογενειακή αλυσίδα​ boutique​ ξενοδοχείων Aria Hotels (https://www.ariahotels.gr/el/) άνοιξε και φέτος με απόλυτη ασφάλεια τις πόρτες των καταλυμάτων της σε όλη την Ελλάδα.

Δίνοντας έμφαση στην αυθεντικότητα και την ιδιωτικότητα, τα Aria Hotels παρέχουν στον επισκέπτη αυτόνομη και ξέγνοιαστη διαμονή σε αστικά διαμερίσματα, ορεινά retreats και ήσυχες παραθαλάσσιες κατοικίες, σε νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές όπως η Αθήνα, oι Κυκλάδες, η Κρήτη, η Σκιάθος, η Πελοπόννησος και άλλες.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, τα Aria Hotels έχουν μεριμνήσει για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων σε όλα τα καταλύματά τους, ακολουθώντας τους απαραίτητους κανονισμούς υγιεινής και παρέχοντας μια ευχάριστη και άνετη​ ​ εμπειρία διαμονής.

Κι αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, η πολυτέλεια γίνεται συνώνυμη με την αυθεντικότητα – πάντα με ασφάλεια- χάρη στα Aria Hotels.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.