Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στις 17 Ιουνίου το Poseidonion Grand Hotel υποδέχεται το καλοκαίρι του 2020

Στις 17 Ιουνίου το Poseidonion Grand Hotel υποδέχεται το καλοκαίρι του 2020

– Αυθεντική φιλοξενία στο νησί των Σπετσών με έμφαση στην ιδιωτικότητα και την ασφάλεια
– Custom-made διαμονή με την υπηρεσία Travel Designer

Έχοντας γράψει ιστορία στην ελληνική φιλοξενία για περισσότερο από έναν αιώνα, το Poseidonion Grand Hotel ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του για ακόμα ένα ξεχωριστό καλοκαίρι στο Νησί των Αρωμάτων.

Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των φιλοξενούμενων και των συνεργατών του, καθώς και της τοπικής κοινότητας των Σπετσών, το ξενοδοχείο έχει εναρμονιστεί πλήρως με τα νέα δεδομένα εφαρμόζοντας πιστά τις σχετικές οδηγίες των αρμόδιων αρχών, αλλά και πολύ περισσότερα από τα προβλεπόμενα, προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή και ξέγνοιαστη διαμονή. Την ίδια στιγμή, η εγγύτητα του νησιού στην Αθήνα καθώς και η ασφαλής πρόσβαση σε αυτό – οδικώς μέσω Κόστας και με μια μικρή διαδρομή με θαλάσσιο ταξί- αναδεικνύουν τις Σπέτσες στον ιδανικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι.

Travel Designer: Tailor-made προτάσεις διαμονής

Μέσα από την υπηρεσία Travel Designer, την οποία συστήνει φέτος το Poseidonion Grand Hotel, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις διακοπές τους ξέγνοιαστα, όπως ακριβώς τις είχαν ονειρευτεί και να ζήσουν μια πληθώρα μοναδικών εμπειριών και δραστηριοτήτων.

Διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλο το νησί η ομάδα του Ποσειδωνίου προτείνει tailor-made εναλλακτικές για κάθε μικρή ή μεγάλη απόδραση στις Σπέτσες, ήδη από τη στιγμή της άφιξης, προσφέροντας αυξημένο αίσθημα ασφάλειας και ιδιωτικότητας και δίνοντας το έναυσμα για τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις.

Από ιδιωτική μεταφορά με θαλάσσιο ταξί από το λιμάνι της Κόστας και in-room services όπως private dining, θεραπείες spa & wellness και συνεδρίες γυμναστικής, μέχρι wine tasting, μαθήματα μαγειρικής στο Βostani, το βιολογικό κτήμα του Ποσειδωνίου, βιωματικά σεμινάρια, ιππασία, ποδηλασία, πεζοπορία αλλά και εξορμήσεις στις παραλίες του νησιού και σε κοντινούς προορισμούς με σκάφος, το φετινό καλοκαίρι θα είναι γεμάτο με ανεπανάληπτες στιγμές.

Ο Αλέξανδρος Παπανικολάου νέος Γενικός Διευθυντής

Η οικογένεια του Ποσειδωνίου υποδέχεται φέτος τον Αλέξανδρο Παπανικολάου στη θέση του Γενικού Διευθυντή. Με σπουδές στο Institute of Hotel Management and Tourism στην Ελβετία, ο κ. Παπανικολάου διαθέτει 25ετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών (Hilton, Village Roadshow, Audiovisual S.A.) με κύριους τομείς ευθύνης την εμπορική ανάπτυξη, τη λειτουργική διαχείριση και την επιχειρησιακή βελτιστοποίηση.

Με αφορμή τη συνεργασία του με το Poseidonion Grand Hotel o κ. Παπανικολάου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Με ιδιαίτερη χαρά αναλαμβάνω τη θέση του Γενικού Διευθυντή ενός τόσο ιστορικού ξενοδοχείου, το οποίο για περισσότερο από έναν αιώνα τώρα αποτελεί φάρο της ελληνικής φιλοξενίας. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με πίστη το όραμα και τις αξίες του ιδρυτή του ξενοδοχείου, όραμα και αξίες οι οποίες έχουν αναδείξει το Ποσειδώνιο σε αγαπημένο προορισμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο από την εποχή της αναγέννησής του”.

Ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες με την υπογραφή του Olivier Campanha

Για ακόμα ένα καλοκαίρι το Ποσειδώνιο επιφυλάσσει στους φιλοξενούμενούς του ένα απαράμιλλο ταξίδι γεύσεων, στο οποίο μάλιστα φέτος οδηγός θα είναι ο καταξιωμένος Γάλλος chef Olivier Campanha, ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι των εστιατορίων του εμβληματικού ξενοδοχείου των Σπετσών.

Ο νέος head chef του Ποσειδωνίου έρχεται να εξελίξει τη γαστρονομική φιλοσοφία του ξενοδοχείου προσδίδοντας τη δική του προσωπική μαγειρική ταυτότητα στα μενού των εστιατορίων Library Brasserie και Βostani, τα οποία ήδη αποτελούν προορισμό για τους επισκέπτες του νησιού. Έχοντας θητεύσει για περισσότερα από 20 χρόνια στις κουζίνες κορυφαίων και πολυβραβευμένων εστιατορίων, η σταδιοδρομία του Olivier Campanha περιλαμβάνει σταθμούς όπως το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο La Tour d’ Argent και το 3άστερο Pierre Gagnaire Restaurant στο Παρίσι καθώς και το λονδρέζικο Sketch, επίσης βραβευμένο με αστέρια Michelin.

Με έμφαση στις αγνές πρώτες ύλες από το μποστάνι του Ποσειδωνίου, από τοπικούς παραγωγούς του νησιού αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του αργολικού κάμπου, και έμπνευση από τις ρίζες της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, ο Olivier Campanha συνδυάζει την εγχώρια παράδοση με γαλλικές τεχνικές, παρουσιάζοντας καθαρές γεύσεις και νόστιμα πιάτα. Το ανανεωμένο μενού της Library Brasserie θα είναι αφιερωμένο στην ελληνική κουζίνα με νότες από ολόκληρη τη Μεσόγειο, ενώ στο Bostani, τη βιολογική φάρμα του Ποσειδωνίου, οι επισκέπτες θα ζήσουν μια ολιστική farm-to-table εμπειρία μέσα στην ολάνθιστη φύση των Σπετσών. O Olivier Campanha επιμελείται επίσης το μενού της παραλίας Paradise Beach στην Αγία Μαρίνα, προσφέροντας τις γευστικές του προτάσεις και πλάι στο κύμα.

Καλοκαιρινές βραδιές στο Palms Bar με το Baba Au Rum

Tα βράδια του καλοκαιριού στις Σπέτσες θα είναι αφιερωμένα σε ξεχωριστές στιγμές κάτω από τον έναστρο ουρανό παρέα με signature cocktails και spirits από τη λίστα που επιμελείται o Θάνος Προυναρούς και η ομάδα του Baba Au Rum. Ένα από τα πιο αγαπημένα bars της Αθήνας και ένα από τα “The World’s 50 Best Bars”, το Baba Au Rum συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία του με το Ποσειδώνιο θα υποδέχεται και στις Σπέτσες, στην ατμοσφαιρική αυλή του Palms Bar τους λάτρεις του fine drinking.

Μοναδικά venues για τις πιο ξεχωριστές περιστάσεις

Συνεχίζοντας την παράδοση των 100 και πλέον ετών ως οικοδεσπότης των πιο ξεχωριστών στιγμών των φιλοξενούμενών του, το Poseidonion Grand Hotel προσφέρει tailor made υπηρεσίες events & catering για ένα πλήθος εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. Μια σειρά από venues στους χώρους του ξενοδοχείου καθώς και σε επιλεγμένες τοποθεσίες σε όλο το νησί, όπως το Cine Titania, το Bostani και η ανανεωμένη παραλία της Αγίας Μαρίνας, Paradise Beach θα φιλοξενήσουν ιδανικά κάθε event, ενώ οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του ξενοδοχείου θα εγγυηθούν το άρτιο αποτέλεσμα για κάθε περίσταση.

Το Poseidonion Grand Hotel για ακόμα μια χρονιά είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους φίλους του, με φόντο το γαλάζιο του Αργοσαρωνικού και τον λαμπερό ήλιο των Σπετσών και να τους προσφέρει την απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας που το χαρακτηρίζει διαχρονικά, μέσα από ένα υψηλό επίπεδο προσωποποιημένων υπηρεσιών.

Περισσότερα για το Poseidonion Grand Hotel
Το Poseidonion Grand Hotel είναι το εμβληματικό τοπόσημο των Σπετσών για περισσότερο από έναν αιώνα. Γνωστό ως το “κόσμημα των Σπετσών” το ξενοδοχείο χρονολογείται από το 1914 και χαρακτηρίζεται από το αρχιτεκτονικό του στιλ, επηρεασμένο από εκείνα της Γαλλικής Ριβιέρας. Έπειτα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εργασιών ανακαίνισης το 2009, το Ποσειδώνιο επαναλειτούργησε ως ένα πολυτελές ξενοδοχείο αντάξιο με τα πρότυπα του 21ου αιώνα. Οι επισκέπτες φιλοξενούνται σε 44 δωμάτια και 8 σουίτες, όλα κομψά διακοσμημένα με σεβασμό στην ιστορία του κτηρίου.

Το Poseidonion Grand Hotel βρίσκεται στο επίκεντρο της κοινωνικής ζωής των Σπετσών και κατέχει κυρίαρχο ρόλο στην πλειονότητα των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο νησί. Έχει αναπτύξει επίσης μια ξεχωριστή γαστρονομική φιλοσοφία, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες τοπικής παραγωγής και οργανικά προϊόντα από το μποστάνι του.

Το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας στο spa και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Μπορεί να φιλοξενήσει επιχειρηματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς και γαμήλιες δεξιώσεις σε ένα πλήθος διαφορετικών venues ενώ παρέχει και υπηρεσίες catering.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.