Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέο e-shop αποκλειστικά για την Αίγινα

Νέο e-shop αποκλειστικά για την Αίγινα

weloveaegina.com
  • Νέο eshop με τοπικά προϊόντα και αναμνηστικά από την Αίγινα
  • Δημιουργός το welovecom που κλείνει 3 χρόνια λειτουργίας

 Ο ταξιδιωτικός οδηγός weloveaegina.com συμπλήρωσε τρία χρόνια λειτουργίας και τα γιόρτασε με μία έκπληξη προς το κοινό του: το λανσάρισμα ενός e-shop αποκλειστικά για την Αίγινα, shop.weloveaegina.com, σε ελληνικά και αγγλικά.

Στο shop.weloveaegina.com κανείς μπορεί να προμηθευτεί τοπικά προϊόντα της Αίγινας όπως το το Αιγινήτικο φιστίκι, το διάσημο υπερ-καρπό της, ωμό ή ψημένο, αλατισμένο ή ανάλατο, ψίχα, βιολογικό κλπ αλλά και πάστες φιστικιού με ή χωρίς ζάχαρη, πέστο φιστικιού μέχρι και καλλυντικά με βάση το φιστίκι. Η Αίγινα είναι από αρχαίων χρόνων γνωστή για τα κεραμικά της τα οποία δε θα μπορούσαν να λείπουν από το συγκεκριμένο e-shop – χειροποίητα κεραμικά, κάποια σε μοναδικά κομμάτια, σχεδιασμένα και ζωγραφισμένα στο χέρι, από γνωστούς κεραμίστες και ζωγράφους της Αίγινας. Εκτός από τα προϊόντα που παράγει ο τόπος, στο eshop μπορεί κανείς να αγοράσει εικόνες και βιβλία για τον Άγιο Νεκτάριο, αναμνηστικά είδη για το σπίτι, κοσμήματα, διακοσμητικά, τσάντες, όλα με θέμα την Αίγινα αλλά και αντίτυπα του έργου τέχνης «Αίγινα – Μία μυθολογική πριγκίπισσα με ιστορία», του καλλιτέχνη Λεωνίδα Γιαννακόπουλου. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα από διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες και σχεδιαστές.

Παράλληλα, κατά το διάστημα του εγκλεισμού του κόσμου λόγω της πανδημίας, το We Love Aegina διατήρησε ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου για το νησί της Αίγινας μέσα από μία σειρά από δράσεις:

  • Δημιουργία του Aegina Lovers Group στο facebook για τους λάτρεις της Αίγινας που μετρά ήδη 1600 μέλη.
  • Δημιουργία της σελίδας «Οι Άνθρωποι της Αίγινας» ή Aegina Ambassadors με συνεντεύξεις ανθρώπων που μοιράζονται τους δικούς τους λόγους που τους δένουν με το νησί.
  • Δημιουργία καναλιού στο YouTube όπου ανεβαίνουν ιστορίες αγάπης για την Αίγινα, με στόχο να ανεβαίνει υλικό για το νησί και τι αυτό προσφέρει.

«Η Αίγινα είναι αγάπη… Και είμαστε πολλοί εμείς που την αγαπάμε! Αγαπάμε το λιμάνι της, τις θάλασσές της, την ιστορία της, τις βόλτες με την άμαξα, την περατζάδα στην προκυμαία, τα κρυφά κολπάκια, τα γραφικά χωριά, τις φιστικιές, τις βουτιές, τις παρέες, την ξεγνοιασιά… Τι ωραίο που θα ήταν αν μπορούσαμε να έχουμε κάτι μαζί μας να μας θυμίζει τις πιο όμορφες στιγμές μας; Έτσι ακριβώς, μέσα από αυτές τις ερωτήσεις και τα συναισθήματα, γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία ενός e-shop με αναμνηστικά, δώρα και προϊόντα από την Αίγινα! Για να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να συμπληρώνουμε τη συλλογή μας από αναμνηστικά. Να μπορούμε να την «φοράμε», να την «γευόμαστε», να την «διαβάζουμε», να την «έχουμε μαζί μας». Αλλά και για να κάνουμε δώρα στους φίλους μας, να διακοσμούμε το σπίτι μας, να μαθαίνουμε περισσότερα για το νησί μας!», δήλωσε η Ελίνα Αργύρη, εμπνεύστρια του νέου αυτού concept προώθησης του προορισμού.

To shop.weloveaegina.com προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ (έως 2 κιλά) και μία βαμβακερή τσάντα We Love Aegina για αγορές άνω των 100 ευρώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.