Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στον τομέα των e-Bikes (ηλεκτρικά ποδήλατα) επεκτείνει τις δραστηριότητες της η Kosmocar

Στον τομέα των e-Bikes (ηλεκτρικά ποδήλατα) επεκτείνει τις δραστηριότητες της η Kosmocar

Στον τομέα των e-Bikes, όπως αποκαλούνται τα πάσης φύσης ποδήλατα τα οποία φέρουν μπαταρία και για την κίνησή τους χρησιμοποιούν υποβοήθηση από κάποιον ηλεκτροκινητήρα επεκτείνεται η Kosmocar, που είναι επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda και Ducati.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από την κ. Λάνα Μανδύλα, εκ των μετόχων-ιδιοκτητών της εταιρείας, στο περιθώριο εκδήλωσης υπογραφής μνημονίου συνεργασίας για την αναβάθμιση του Υμηττού και την ανάδειξή του σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην περιβαλλοντική ανάπτυξη, ανάμεσα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης και ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, πρόεδρος του ΣΠΑΥ. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στους πρόποδες του Υμηττού, στο Πυροφυλάκιο της Αργυρούπολης, παρέστησαν εκτός άλλων ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο Γ.Γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνος Αραβώσης και ο Γ.Γ. Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμης Μπακογιάννης.

 

 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.