Home Δήμοι ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΜΟΡΓΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Amorgos

Τις απεριόριστες δυνατότητες που προφέρει, μετά τις γαστρονομικές απολαύσεις, η Αμοργός  για δραστηριότητες στην ύπαιθρο παρουσιάζει, με νέο video ο Δήμος με επίκεντρο την πεζοπορία στο γραφικό τοπίο και με θέα στο απέραντο γαλάζιο. Δημιουργός του ήταν αυτή τη φορά η κυρία Σεμέλη Δρυμωνίτη, μέλος της Τουριστικής Επιτροπής, που ξεναγεί στην αγγλική, γαλλική και ισπανική γλώσσα τους μελλοντικούς επισκέπτες του νησιού.

“Η φύση παίζει πρωταρχικό ρόλο στη σημερινή συγκυρία και αυτό, μαζί με όλα όσα δελεαστικά διαθέτει απλόχερα το νησί στον επισκέπτη προβάλλουμε” τονίζει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κυρία Πόπη Δεσποτίδη επισημαίνοντας ότι “σε αυτή μας την προσπάθεια πλαισιωνόμαστε από όλους τους επαγγελματίες που, μαζί με το Δήμο και την εταιρία Συμβούλων μας, εργαζόμαστε μεθοδικά για να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για την εφετινή τουριστική περίοδο όσο και για τις μελλοντικές με στόχο να αποκτήσει η Αμοργός τη θέση που της αξίζει στον εσωτερικό και το διεθνή ταξιδιωτικό χάρτη”. Δίνοντας, μάλιστα, το “στίγμα” της κεντρικής ιδέας που πρόκειται να “ξεδιπλωθεί” ως προς τη στρατηγική του νησιού μετά την τελική διαμόρφωση της στρατηγικής που θα τεθεί και σε δημόσια διαβούλευση, τόνισε ότι “η Αμοργός έχει όλα τα στοιχεία που μπορεί να την καταστήσουν ερωτεύσιμη ως προορισμό διακοπών”.

Ακολουθεί το video στην αγγλική γλώσσα :

https://wetransfer.com/downloads/4ea4e6bffd3925d25a82ebf418c252b720200513180407/8619f1253172afed4e9de6476673bb9520200513180430/892ce2

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version