Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΟ EUPHORIA RETREAT ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ VIRTUAL ΤΑΞΙΔΙ ΕΥΕΞΙΑΣ & ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ...

ΤΟ EUPHORIA RETREAT ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ VIRTUAL ΤΑΞΙΔΙ ΕΥΕΞΙΑΣ & ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR

ΤΟ EUPHORIA RETREAT ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ VIRTUAL ΤΑΞΙΔΙ ΕΥΕΞΙΑΣ & ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΩΡΕΑΝ WEBINAR

Το Euphoria Retreat, το πρώτο στην Ελλάδα και βραβευμένο διεθνώς ολιστικό wellbeing destination spa, προσφέρει μια μοναδική, ανοικτή σε όλους και δωρεάν, virtual retreat εμπειρία.

Μέσα από τη φιλοσοφία του ‘’Euphoria Methodos’’ που βασίζεται στην Ελληνική φιλοσοφία και μυθολογία και με οδηγό τα «5 Στοιχεία» της, το Euphoria μας οδηγεί σε ένα προσωπικό ταξίδι αυτογνωσίας και ευφορίας.

Το “EUPHORIA HEALING JOURNEY THROUGH THE 5 ELEMENTS’’ ξεκίνησε με το στοιχείο του Νερού και θα ολοκληρωθεί σε 5 διαδοχικές εβδομάδες, μέσα από συνολικά 10 δωρεάν Webinar. Κάθε εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη και σε ένα διαφορετικό στοιχείο (Νερό, Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο), με τους συμμετέχοντες να μπορούν μέσα από μια σειρά αναζωογονητικών και δημιουργικών πρακτικών ευεξίας να ξεκινήσουν το προσωπικό τους ταξίδι μεταμόρφωσης.

Η μοναδική αυτή σειρά webinar έχει σχεδιαστεί για να μπορέσει κανείς να κατανοήσει σε βάθος τα «5 Στοιχεία» και τις ενέργειες τους, το πως αυτά συνδέονται με συγκεκριμένα όργανα του σώματος και πως λειτουργούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στην αυτογνωσία και να ξεκινήσετε το προσωπικό σας ταξίδι. Όσοι συμμετέχετε στα Webinar, θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με ουσιαστικό αντίκτυπο και αξία στη ζωή σας. Επίσης, παρακολουθώντας παράλληλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Euphoria, θα έχετε πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών για να κατανοήσετε σε βάθος το πως μπορείτε να εισάγετε τη χρήση των «5 Στοιχείων» στη ζωή σας.

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 18:00, η ιδρυτής του Euphoria Retreat Μαρίνα Εφραίμογλου και η spiritual mentor του χώρου Μαίρη Βανδώρου, μέσα από ένα Webinar διάρκειας 45 λεπτών στη πλατφόρμα Zoom, θα μας μυούν στη φιλοσοφία του ‘’Euphoria Methodos’’ και στην ενέργεια και τα χαρακτηριστικά του κάθε στοιχείου. Κάθε session θα ολοκληρώνεται με διαλογισμό. Τα Webinar είναι ανοικτά σε όλους. Η εγγραφή για όσους θέλουν να συμμετέχουν γίνεται αποκλειστικά μέσα από το http://www.euphoriaretreat.com/webinars.

Η Μαρίνα Εφραίμογλου, αναφέρει σχετικά: «Στόχος μας είναι μέσα από αυτά τα Webinar να επικοινωνήσουμε τις αξίες του Euphoria, προσφέροντας στοιχεία που μοιραζόμαστε κατά τη διάρκεια των workshop στο χώρο του Euphoria. Το concept των Webinar βασίζεται στην χαρακτηριστική εμπειρία που προσφέρει το Euphoria Retreat για μια ‘’Συναισθηματική και Σωματική Μεταμόρφωση’’. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ή περισσότερα από τα Webinar των 5 εβδομάδων, έχοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα να ανακαλύψουν όλα τα στοιχεία (Νερό, Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο)».

Τα δύο εβδομαδιαία διαδικτυακά σεμινάρια θα πλαισιώνονται κάθε εβδομάδα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προτάσεις και τρόπους μέσα από τους οποίους θα μπορεί όποιος συμμετέχει να ανακαλύπτει κάθε στοιχείο. Τα εργαλεία αυτά, θα είναι διαθέσιμα μέσω του Euphoria Retreat στο Instagram και στο Facebook, παρέχοντας υποστήριξη και έμπνευση. Λεπτομέρειες του προγράμματος, ακολουθούν.

Το βραβευμένο Euphoria Retreat είναι ένα μοναδικό, ολιστικό destination spa, στην καρδιά της Πελοποννήσου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.euphoriaretreat.com και στο @euphoriaretreat στο Instagram.

###

Εβδομαδιαίο Online Retreat Πρόγραμμα από το Euphoria Retreat

Δευτέρα – Εισαγωγικό video από τη Μαρίνα Εφραίμογλου ή τη Μαίρη Βανδώρου που θα καθορίζει το στόχο της κάθε εβδομάδας και θα ανακεφαλαιώνει βασικά σημεία της εβδομάδας που προηγήθηκε.
Τρίτη – Το Webinar θα εστιάζει στο πως κάθε στοιχείο συνδέεται με συγκεκριμένα όργανα, στους μεσημβρινούς στο σώμα μας και σε σημεία βελονισμού. Κάθε στοιχείο συνδέεται με συγκεκριμένη εποχή του χρόνου και μέσα από παραδείγματα εμπνευσμένα από τους ήρωες της μυθολογίας, θα κατανοήσουμε σε βάθος και τα «5 Στοιχεία».

Ο διαλογισμός που θα ακολουθεί, βασίζεται στις αρχές της φιλοσοφίας του Ταοϊσμού, με στόχο την αποτοξίνωση των οργάνων, την εξισορρόπηση της ενέργειας, την αύξηση της ζωτικότητας μας και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας.

Τετάρτη – Θα γίνονται ενεργειακές ασκήσεις και Qigong.

Πέμπτη – Θα εμβαθύνουμε περισσότερο, μέσω της pranayama και της yoga asanas.

Παρασκευή – Στο Webinar θα δουλέψουμε τη συναισθηματική και πνευματική πλευρά κάθε στοιχείου. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε την ενέργεια των συναισθημάτων χαμηλής συχνότητας σε μεσαία, ανοίγοντας τα ενεργειακά μας κανάλια, για να δεχθούμε πνευματική καθοδήγηση από το κάθε στοιχείο.

Σάββατο – Θα αξιοποιήσουμε theta healing πρακτικές, με στόχο να αναδείξουμε τις θετικές ιδιότητες του κάθε στοιχείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.