Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Thessaloniki, where tomorrow shines

Thessaloniki, where tomorrow shines

Thessaloniki, where tomorrow shines
Celestyal Cruises

Με την παρότρυνση “Μένουμε Σπίτι”, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης κάνει το πρώτο βήμα της επόμενης μέρας, στοχεύοντας στην επανεκκίνηση του ενδιαφέροντος των τουριστών σ όλο τον κόσμο.

Βρείτε το video εδώ.

Πρόκειται για ένα βίντεο που προσκαλεί τους θεατές να περιηγηθούν σε ιστορικά σημεία της πόλης μέσω εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας (VR apps), προβάλλοντας τα ελκυστικότερα στοιχεία για κάθε δυνητικό  επισκέπτη.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας υπόψιν τα παγκόσμια δεδομένα κρίσης του τουριστικού κλάδου, χτίζει την τουριστική βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της πόλης, επικοινωνώντας αυτό το βίντεο σε όλα τα γραφεία ΕΟΤ εξωτερικού καθώς και σε δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο που έχουν ήδη φιλοξενηθεί από τον ΟΤΘ σε ταξίδια εξοικείωσης  θέτοντας έτσι τις νέες βάσεις στο σενάριο επανεκκίνησης.

Η δημιουργία αυτού του βίντεο από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι μόνο η αρχή και  έγινε προκειμένου η Θεσσαλονίκη να “κεφαλαιοποιήσει”  το θετικό brand που έχει δημιουργήσει αυτή τη στιγμή η χώρα, εξαιτίας της επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας.

Μείνετε σπίτι λοιπόν!

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει να  συστήσει την Θεσσαλονίκη και το πνεύμα της,  σε όσους δεν την έχουν επισκεφθεί ακόμη αλλά και να υπενθυμίσει σε όσους την έχουν γνωρίσει, πως επέστρεψαν στις χώρες τους με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Follow us to a virtual tour to Thessaloniki … #wheretomorrowshines

Get the VR app for free on:
Google Play: http://tiny.cc/thessalonikiandroidvrapp
App Store: http://tiny.cc/thessalonikivrapp

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.