Αρχική Αεροπορικά Νέα H δέσμη «χρυσών αρχών» της Gulf Air για την διατήρηση της υγείας...

H δέσμη «χρυσών αρχών» της Gulf Air για την διατήρηση της υγείας του πληρώματος και των επιβατών της

Gulf Air

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ανταποκρινόμενη στο παγκόσμιο ξέσπασμα του κορωνοιού COVID-19 εισήγαγε μια δέσμη «χρυσών αρχών» για τη διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας των επιβατών και μελών του πληρώματος.

Αυτές οι αρχές έρχονται επιπρόσθετα σε ό, τι έχει εφαρμόσει η αεροπορική εταιρεία από τα τέλη Φεβρουαρίου, όταν το ξέσπασμα εμφανίστηκε σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο και θα συνεχίσει να επανεξετάζεται όταν είναι απαραίτητο και σε τακτική βάση. Οι χρυσές αρχές των υπαρχουσών και των νεοσύστατων πρακτικών είναι:

Τροποποίηση της διευθέτησης θέσεων: Η Gulf Air διατηρεί τις αποστάσεις επί του σκάφους μεταξύ όλων των επιβατών σε όλες τις πτήσεις λειτουργίας της. Το προσωπικό του εδάφους και το πλήρωμα θαλάμου επιβατών καθιστούν τους επιβάτες όσο το δυνατόν περισσότερο μακρυά ο ένας από τον άλλο, ανάλογα με το φορτίο πτήσης για να διατηρούν τις απαιτούμενες κοινωνικές αποστάσεις μεταξύ όλων των επιβατών.

Διατήρηση απόστασης: Οι μετρητές check-in Gulf Air και οι πύλες επιβίβασης έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι οι επιβάτες διατηρούν την ασφαλή απόσταση μεταξύ τους.

Υποστήριξη ασφαλών αλληλεπιδράσεων στο αεροσκάφος: Όλα τα μέλη του πληρώματος θαλάμου επιμόρφωσης είναι πλήρως εκπαιδευμένα για να ακολουθούν τις διεθνείς οδηγίες σχετικά με τον προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό που είναι διαθέσιμος επί του σκάφους. Η Gulf Air συνιστά σε όλους τους επιβάτες να φορούν μάσκα και να χρησιμοποιούν γάντια μιας χρήσης ενώ ταξιδεύουν.

Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι πεντακάθαροι: Όλα τα αεροσκάφη απολυμαίνονται και απολυμαίνονται μετά από κάθε πτήση. Οι διαδικασίες περιλαμβάνουν σάρωση όλων των επιφανειών – ζώνες ασφαλείας, χειριστήρια καθίσματος, τραπέζια δίσκων, εναέρια ερμάρια, αεραγωγοί, λαβές πορτών και τουαλέτες.

Γεύματα επί του σκάφους: Όλα τα γεύματα και τα ποτά σε όλες τις πτήσεις σερβίρονται σε δοχεία μιας χρήσης με μαχαιροπίρουνα και κύπελλα μίας χρήσης. Τα γεύματα Falcon Gold και Economy περιορίζονται πλέον σε μια επιλογή από κρύα γεύματα και σνακ.

Μείωση αντικειμένων επί του σκάφους: Για να ελαχιστοποιηθεί η επαφή επί του σκάφους, αφαιρέθηκαν προσωρινά επιλεγμένες παροχές και υπηρεσίες. Τα μη απαραίτητα υλικά χαρτιού, τα προσκέφαλα, οι κουβέρτες, οι πιτζάμες και τα κιτ άνεσης δεν διατίθενται επί του σκάφους.

Η Gulf Air συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αρχές του Βασιλείου του Μπαχρέιν και με όλα τα αεροδρόμια του δικτύου της για να λάβει όλα τα προληπτικά και προληπτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.