Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά “ALL at home” με το πρόγραμμα ΑLL – Accor Live Limitless

“ALL at home” με το πρόγραμμα ΑLL – Accor Live Limitless

“ALL at home” με το πρόγραμμα ΑLL - Accor Live Limitless

Η καινούργια social media καμπάνια της Accor ψυχαγωγεί και εκπαιδεύει από το σπίτι

Το πρόγραμμα ALL – Accor Live Limitless – o καθημερινός lifestyle οδηγός της Accor που ενσωματώνει προνόμια, υπηρεσίες και εμπειρίες σε όλο το δίκτυο του κορυφαίου ξενοδοχειακού Ομίλου διεθνώς, συστήνει μια νέα παγκόσμια ψηφιακή καμπάνια ψυχαγωγίας. Στόχος της είναι να προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Accor και στο ευρύ κοινό να απολαμβάνουν τα ενδιαφέροντά τους την τρέχουσα περίοδο και από το σπίτι, έχοντας υιοθετήσει έναν νέο τρόπο ζωής και εργασίας. Με το λανσάρισμα της νέας social media καμπάνιας #ALLatHome, τα μέλη του προγράμματος ALL, και όχι μόνο, θα ανακαλύψουν μια σειρά εντυπωσιακών, ενημερωτικών και εμπνευσμένων θεμάτων γύρω από τον αθλητισμό, τη γαστρονομία και την ψυχαγωγία.

 

Ο Ian Di Tullio, Global Senior Vice President, Guest της Accor, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Καθώς ο κόσμος έχει πατήσει προσωρινά το pause, επιθυμούμε οι επισκέπτες μας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα ενδιαφέροντά τους από την άνεση του σπιτιού τους μέσα από μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες και περιεχόμενο που δημιουργούν οι πρεσβευτές και οι συνεργάτες μας διεθνώς. Πιστεύουμε ότι σε αυτή την περίοδο μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί ακόμα κι αν είμαστε χώρια”.

Κάθε εβδομάδα, στις σελίδες Instagram και Facebook, το ALL θα προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο και ζωντανές μεταδόσεις στα μέλη και στους επισκέπτες τους σε όλο τον κόσμο. Από συνεδρίες άσκησης με έμπειρους προπονητές, αποκλειστικά DJ sets που μεταδίδουν τον ρυθμό και masterclasses μαγειρικής από κορυφαίους chefs παγκοσμίως, το ψηφιακό περιεχόμενο του ALL έχει ως στόχο να ψυχαγωγήσει, να διεγείρει τις αισθήσεις και να διατηρήσει ζωντανό το αίσθημα της περιπέτειας.

Δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Ομίλου να απολαμβάνουν τα ενδιαφέροντά τους στο σπίτι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, το ALL θα προσφέρει ένα πλήθος ειδικών δραστηριοτήτων όπως:

  • Αθλητισμός: προπόνηση με τον Όμιλο Ken, αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους ποδοσφαιριστές Marquinhos και Marco Verratti, πρωινές συναντήσεις με τους παίκτες της Paris Saint-Germain, προπονήσεις με τον δυο φορές Ολυμπιονίκη στο Judo Teddy Riner καθώς και διαδικτυακούς διαγωνισμούς με την Paris Saint-Germain.
  • Γαστρονομία: μαθήματα ζαχαροπλαστικής με τον Quentin Lechat, τον καλύτερο pastry chef του Παρισιού για το 2019 και μαθήματα μαγειρικής με τον Pierre Sang καθώς και πολλούς ακόμα βραβευμένους chefs.
  • Ψυχαγωγία: live DJ sets, εμφανίσεις από ανερχόμενους καλλιτέχνες από το πρόγραμμα ibis Music, αποκλειστικό περιεχόμενο και playlists με το Montreux Jazz Festival και πολλά ακόμα.

#ALLatHome #ALLTogether

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.