Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης

Η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Μονοπρόσωπη Α.Ξ.Ε. «Αστέρας Βουλιαγμένης» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κα. Πέννυ Ζαγλαρίδου αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου, με ισχύ από την 10η Απριλίου 2020.

Η κα. Πέννυ Ζαγλαρίδου εντάσσεται στο δυναμικό του Αστέρα Βουλιαγμένης μετά από έξι χρόνια συνεργασίας με το ξενοδοχείο Athens Marriott στο οποίο κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας.

Η κα. Ζαγλαρίδου διαθέτει εκτενή επαγγελματική εμπειρία στους τομείς του asset management και της διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, σημειώνοντας επιτυχημένη σταδιοδρομία στο χώρο για περισσότερα από 35 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας, κατείχε ανώτερες διοικητικές και διευθυντικές θέσεις με έμφαση στο asset management στον χώρο της φιλοξενίας και σε συναφείς κλάδους. Στο portfolio της περιλαμβάνονται σημαντικές συνεργασίες, όπως η εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Yanis Group (με έδρα το Λονδίνο), οι ξενοδοχειακές αλυσίδες Bluegr hotels & resorts, Four Seasons, Hilton και Marriott International.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.