Αρχική Δήμοι Ενημέρωση για τα Κοινωνικά Προγράμματα του Δήμου Σαρωνικού

Ενημέρωση για τα Κοινωνικά Προγράμματα του Δήμου Σαρωνικού

Πέτρος Φιλίππου
Ο Δήμος Σαρωνικού και  οι κοινωνικές υπηρεσίες του έχουν αναπτύξει σειρά δράσεων και παρεμβάσεων, ώστε να βοηθήσουν όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία της πανδημίας.
 
Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνουμε:
 
  1. Ήδη ολοκληρώσαμε τη διανομή ειδών διατροφής στους 250 δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στους 190 από αυτούς η διανομή έγινε κατ’οίκον.
  2. Το πρόγραμμα «Μείνε σπίτι – ερχόμαστε εμείς κοντά σου», την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του έχει δεχθεί και έχει ανταποκριθεί σε 60 αιτήματα συμπολιτών μας, για αγορά ειδών διατροφής και φαρμάκων.
  3. Η διανομή του προγραμματισμένου ΤΕΒΑ του μηνός Απριλίου, ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί. 
Αυτή θα γίνει στις 15/04/2020, Μεγάλη Τετάρτη. Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στους δικαιούχους κατ’οίκον. 
 
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διανομή θα γνωστοποιηθούν τηλεφωνικά στους δικαιούχους αλλά και με νέα δημόσια ενημέρωση.
 
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου και οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν εθελοντικά το κοινωνικό έργο που επιτελούμε. Η αλληλεγγύη είναι η πιο απαραίτητη στάση για να ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.