Αρχική Δήμοι Δήμος Σαρωνικού : Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους)...

Δήμος Σαρωνικού : Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους) ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Δήμος Σαρωνικού : Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους) ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία η διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών στο πλαίσιο του προγράμματος του ΤΕΒΑ.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν όλες οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Σαρωνικού, με την αρωγή των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας, της Καθαριότητας, της Ύδρευσης και των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Το πιο σπουδαίο όμως για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος, ήταν η μεγάλη συμμετοχή των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και κυρίως εθελοντών συμπολιτών μας, οι οποίοι ξεπέρασαν τα 110 άτομα.

Τον συντονισμό της υλοποίησης του προγράμματος είχαν οι Αντιδήμαρχοι Ηλίας Πατσιαούρας, Κώστας Γκίκας, Δημήτρης Παπαχρήστου, Χαράλαμπος Γαλάνης, Βασίλης Μπούτσης, Χρήστος Γκίνης, Γιάννης Κυριακόπουλος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Ράπτη. Οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Καλυβίων Χρήστος Ράπτης, Κουβαρά Κώστας Στεργίου, Σαρωνίδας Γιώργος Μπρέγιαννης και Παλαιάς Φώκαιας Μανώλης Τσαλικίδης και οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι που συνεργάστηκαν με τα στελέχη των Κοινωνικών Δομών.

Από τους εθελοντές, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, μοιράστηκαν τρόφιμα και βασικά υλικά αγαθά σε 437 οικογένειες.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Πιστεύω ότι το μεγαλείο της ψυχής αυτών των ανθρώπων, των στελεχών του Δήμου και κυρίως των εθελοντών δεν αποτιμάται με ένα απλό “ευχαριστώ”. Νομίζω η ικανοποίηση για όλους όσους βοήθησαν είναι τα βλέμματα και η έκφραση της χαράς των συνανθρώπων μας, που σήμερα είδαν μια ανθρώπινη αλυσίδα, η οποία στέκεται δίπλα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες. Μαζί όλοι προχωράμε με τις καλύτερες ευχές για ένα καλό Πάσχα, σε όλους μας. Μένουμε σπίτι, μένουμε όρθιοι μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.