Αρχική Δήμοι Δήμος Σαρωνικού: Αποφάσεις του Διευρυμένου Συντονιστικού Οργάνου

Δήμος Σαρωνικού: Αποφάσεις του Διευρυμένου Συντονιστικού Οργάνου

Συνεδρίασε σήμερα το Διευρυμένο Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Σαρωνικού παρουσία του Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου, των Αντιδημάρχων, των Προέδρων των  Κοινοτήτων, των Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου με τα εξής θέματα:

1.      Λειτουργία πλατφόρμας συμμετοχής εθελοντών

Τη λειτουργία πλατφόρμας για τη συμμετοχή εθελοντών στους τομείς της Πολιτικής Προστασίας, των Κοινωνικών Υπηρεσιών (ΤΕΒΑ, Διανομή γευμάτων) και στη σίτιση των  αδέσποτων ζώων.  Στην ιστοσελίδα του Δήμου θα δημιουργηθεί πλατφόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος εθελοντών.  Σε αυτή θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώσει την συμμετοχή του και τον τομέα που θέλει να δραστηριοποιηθεί.

2.      Οργάνωση τηλεδιασκέψεων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τον τρόπο οργάνωσης τηλεδιασκέψεων προκειμένου το Δημοτικό Συμβούλιο και τα υπόλοιπα συλλογικά όργανα να μπορούν να συνεδριάζουν για το διάστημα της υγειονομικής κρίσης. 

3.     Πρόγραμμα απολυμάνσεων

Έγινε ενημέρωση για το πρόγραμμα των απολυμάνσεων που υλοποιεί ο Δήμος σε όλες τις κοινότητες (Καλύβια, Ανάβυσσο, Παλαιά Φώκαια, Σαρωνίδα και Κουβαρά), στα δημοτικά κτίρια, στα αυτοκίνητα/μηχανήματα του δήμου, σε δημόσιους χώρους καθώς και στα ιδρύματα ΕΓΝΥΑ και Αργώ.

Ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου δήλωσε σχετικά:

“Δεν σταματάμε στιγμή να οργανωνόμαστε προκειμένου να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές πολλαπλές ανάγκες των συνδημοτών μας, σε τούτη τη δύσκολη περίοδο. Με πνεύμα συνεργασίας ισχυροποιούμε τις παρεμβάσεις του Δήμου μας στον τομέα της προστασίας της δημόσιας υγείας, της κοινωνικής στήριξης και του εθελοντισμού”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.