Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην οικογένεια Σαββίδη το Πόρτο Καρράς – Ολοκληρώθηκε σήμερα η εξαγορά του

Στην οικογένεια Σαββίδη το Πόρτο Καρράς – Ολοκληρώθηκε σήμερα η εξαγορά του

Ανακοινώθηκε, σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, η ολοκλήρωση της εξαγοράς εκ μέρους της Belterra Investments Ltd., εταιρείας συμφερόντων της οικογένειας Σαββίδη, των μετοχών της εταιρείας Πόρτο Καρράς Α.Ε. και των συνδεδεμένων εταιρειών και περιουσιακών στοιχείων που συνδέονται με τη λειτουργία του τουριστικού συγκροτήματος «Πόρτο Καρράς», στην περιοχή της Σιθωνίας Χαλκιδικής, από τον όμιλο «Τεχνική Ολυμπιακή» και των συνδεδεμένων εταιρειών των βασικών της μετόχων, έναντι του κατ’ αρχήν συνολικού τιμήματος των 205 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συγκρότημα καταλαμβάνει έκταση 17.630 στρεμμάτων και αποτελείται από τα ξενοδοχεία «Μελίτων» και «Σιθωνία»τις Βίλες «Γαλήνη» και «Καλύβα», τη μεγαλύτερη ιδιωτική μαρίνα στη Βόρεια Ελλάδα και από τις μεγαλύτερες στα Βαλκάνια, το οινοποιείο, τις αθλητικές εγκαταστάσεις γκολφ, καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου,ιππασίας, |τέννις, ποδηλασίας, αναρρίχησης, θαλασσίων sports, το μεγαλύτερο κέντρο spa-θαλασσοθεραπείας της νοτιοανατολικής Ευρώπης και το καζίνο.

Το πολυεπίπεδο επιχειρηματικό σχέδιο της Belterra Investments Ltd. αφορά τόσο στην ολιστική αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών όσο και στην ανάπτυξη νέων, με στόχο το εμβληματικό Πόρτο Καρράς να επανατοποθετηθεί ως ένας μοναδικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η συγκεκριμένη επένδυση στο χώρο της διαχείρισης και ανάπτυξης πολυτελών και πολυθεματικών ξενοδοχειακών τουριστικών προορισμών σηματοδοτεί συγχρόνως και την περαιτέρω ενίσχυση του επενδυτικού προσανατολισμού της εταιρείας στον δυναμικό κλάδο του ελληνικού Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.