Αρχική Αεροπορικά Νέα H SCOOT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ VOUCHER ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

H SCOOT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ VOUCHER ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Scoot

Η Scoot προσφέρει voucher επιστροφής χρημάτων στις κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2020, για ταξίδια έως τις 31 Μαΐου 2020 . Τα voucher επιστροφής χρημάτων ισχύουν για 12 μήνες και μπορούν να αξιοποιηθούν για πτήσεις σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όταν οι πελάτες θα μπορούν να οριστικοποιήσουν τα νέα τους ταξιδιωτικά πλάνα. Η Scoot έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα (https://makeabooking.flyscoot.com/manage) για όλους τους πελάτες της, προκειμένου να λάβουν το voucher επιστροφής χρημάτων, ενώ ταυτόχρονα θα τους ενημερώνει μέσω της ιστοσελίδας της, των social media και μέσω email. Οι πελάτες προτείνεται να επικοινωνούν μαζί με την Scoot σχετικά με την επιστροφή χρημάτων, μόνο στην περίπτωση που η πτήση τους πρόκειται να αναχωρήσει τις επόμενες 72 ώρες, καθώς θα είναι ευκολότερο για αυτούς να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Για όλες τις κρατήσεις που θα γίνονται από εδώ και πέρα στην ιστοσελίδα της Scoot, στην εφαρμογή για κινητά, στην πλατφόρμα κρατήσεων και στο WeChat mini μεταξύ 15 Μαρτίου και 31 Μαΐου 2020, η Scoot θα δίνει την δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας μια φορά (ενδέχεται να ισχύσει διαφορά του ναύλου). Για αυτές τις νέες κρατήσεις, η δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας μπορεί να αξιοποιηθεί έως και τέσσερις ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης, για ταξίδια μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.

Αυτές οι πολιτικές έχουν στόχο να στηρίξουν τους πελάτες της Scoot δίνοντας έτσι την ευελιξία να αναβάλουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια εν όψει της τρέχουσας κατάστασης, η οποία είναι πρωτοφανής και εξελίσσεται πολύ γρήγορα.

Λόγω του μεγάλου όγκου αιτημάτων, η Scoot έχει επίγνωση ότι χρειάστηκε περισσότερο χρόνος από ό, τι συνήθως για να ανταποκριθούν οι υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών και ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Οι πελάτες ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με τη Scoot μέσω εναλλακτικών καναλιών επικοινωνίας, όπως η ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας ή μέσω του Facebook Messenger. Οι πελάτες που πραγματοποίησαν κράτηση πτήσεων μέσω τρίτων δικτύων ή ταξιδιωτικών γραφείων παρακαλούνται να επικοινωνούν με το σχετικό δίκτυο ή τους εκπροσώπους του για βοήθεια.

Η Scoot τις προσεχείς εβδομάδες θα συνεχίσει να αξιολογεί τις επιπτώσεις της επιδημίας Covid-19 στις εναέριες μεταφορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.