Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 250 εκατομμύρια δολάρια θα διαθέσει η Airbnb για να βοηθήσει να αντισταθμιστούν...

250 εκατομμύρια δολάρια θα διαθέσει η Airbnb για να βοηθήσει να αντισταθμιστούν οι απώλειες από τις ακυρώσεις λόγω κορονοϊού

Η Airbnb ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, ότι θα προχωρήσει στη διάθεση 250 εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει να αντισταθμιστούν οι απώλειες που έχουν οικοδεσπότες σε όλον τον κόσμο, οι φιλοξενούμενοι των οποίων ακύρωσαν τις κρατήσεις τους εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η βοήθεια αυτή θα επιτρέψει στους οικοδεσπότες να λάβουν το 25% του ποσού που λαμβάνουν κανονικά σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης και προσφέρεται σε όλον τον κόσμο εκτός από την Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα στις ειδήσεις της η Airbnb γράφει μεταξύ άλλων τα εξής:”………….όταν ένας επισκέπτης ακυρώνει λόγω του κορονοϊού για το διάστημα 14 Μαρτίου έως 31 Μαΐου, θα σας καταβάλλουμε το 25%, μέσω της πολιτικής ακυρώσεων. Αυτό ισχύει αναδρομικά σε όλες τις ακυρώσεις που σχετίζονται με τον COVID-19 κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος. Το κόστος αυτό καλύπτεται εξ ολοκλήρου από την Airbnb. Οι πληρωμές αυτές θα αρχίσουν να αποδίδονται τον Απρίλιο. Οι επισκέπτες με κρατήσεις που έχουν κλείσει πριν από τις 14 Μαρτίου θα εξακολουθήσουν να έχουν τη δυνατότητα να ακυρώσουν και να λάβουν κανονική επιστροφή χρημάτων ή ταξιδιωτική πίστωση για το 100% του ποσού”……..
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.