Αρχική Δήμοι Το παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας διεκδικεί η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης

Το παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας διεκδικεί η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης

Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης  και η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία διεκδικούν από κοινό το Παγκόσμια Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας το 2021.

Για το σκοπό αυτό βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη στις 7 και 8 Μαρτίου, οι απεσταλμένοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FISA), Liz Shouter -υπεύθυνη αξιολόγησης υποψηφιοτήτων  και Pasqualle  Trigianni -τεχνικός υπεύθυνος της επιτροπής row 4 All.

Οι απεσταλμένοι της FISA συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και  τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν  ο Πρόεδρός της Ελληνικής Κωπηλατικής  Γιάννης  Καρράς,  ο  Αντιπρόεδρός  Δίτσιος Κώστας ,  το μέλος της Επιτροπής της ΕΚΟΦΝΣ για την παράκτια ( και μέλος της επιτροπής υλικού και τεχνολογίας της Fisa ) Θανάσης Μητρούσης, ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης Κωστής Χαντζαρίδης και οι αντιδήμαρχοι αθλητισμού Θεσσαλονίκης και Θερμαικού κ. Πέτρος Λεκάκης και Παναγιώτης Τροκάνας.

Κατά το διήμερο των συναντήσεων έγινε επιθεώρηση του προτεινόμενου στίβου και των χώρων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες και δόθηκαν οδηγίες για τον καταρτισμό του τελικού φακέλου, ο οποίος θα πρέπει να κατατεθεί στην παγκόσμια ομοσπονδία.

Η διεκδίκηση για την ανάληψη της συγκεκριμένης διοργάνωσης εντάσσεται στο πλαίσιο των ευρύτερων προσπαθειών της Μητροπολιτικής Ενότητας  για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της Θεσσαλονίκης και των όμορων Δήμων αλλά και την προβολή τους μια και εκτιμάται πως θα φιλοξενηθούν πάνω από 2000 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.