Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής για τη δυνατότητα παροχής κατ΄οίκον ή εξ αποστάσεως...

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής για τη δυνατότητα παροχής κατ΄οίκον ή εξ αποστάσεως υπηρεσιών σε παιδιά, ηλικιωμένους και ευάλωτες ομάδες πολιτών που παραμένουν στις οικίες τους λόγω του κορωνοϊού

Γ. Πατούλης: «Προτεραιότητά μας η διευκόλυνση και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας»

Με στόχο τη διευκόλυνση συγκεκριμένων ομάδων πολιτών, οι οποίοι στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, είναι απαραίτητο να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν στις οικίες τους, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη δημιουργείται μία δράση που δίνει τη δυνατότητα παροχής κατ΄οίκον ή εξ αποστάσεως υπηρεσιών.

Ειδικότερα η Περιφέρεια Αττικής για τη διευκόλυνση των παιδιών των οποίων οι σχολικές μονάδες παραμένουν κλειστές, των ευάλωτων ομάδων, των ηλικιωμένων και των εργαζόμενων με συμπτώματα κορονοϊού στους χώρους εργασίας τους, συγκεντρώνει υπηρεσίες, από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείςοι οποίες θα παρέχονται δωρεάν, κατ’ οίκον ή εξ αποστάσεως.

Σε αυτό το πλαίσιο καλεί δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εταιρείες, καταστήματα, όλους όσους είναι σε θέση να παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες κατ’οίκον ή εξ αποστάσεως, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας ειδική φόρμα σε αυτό το linkhttp://patt.gov.gr/coronavirus/

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει τα εξής:

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας όπου προέχει η ασφάλεια των πολιτών και με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους στις παρούσες ειδικές συνθήκες, η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Με ενότητα και συνεργασία, όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση, όσο πιο αποτελεσματικά μπορούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.