Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μέτρα του Υπουργείου Τουρισμού για τη διαχείριση του κορονοϊού

Μέτρα του Υπουργείου Τουρισμού για τη διαχείριση του κορονοϊού

Χάρης Θεοχάρης

Στην άμεση λήψη μέτρων για την προστασία των εργαζομένων και της δημόσιας υγείας αλλά και για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των υπηρεσιών του Υπουργείου, προχώρησε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της συνολικότερης κυβερνητικής πολιτικής για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού.

Ειδικότερα, τίθεται σε ισχύ η εκ περιτροπής εργασία στις υπηρεσίες του υπουργείου ενώ, παράλληλα, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση εισαγωγή τηλεργασίας με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

Στο ίδιο πλαίσιο το Υπουργείο Τουρισμού προχωρά στην απαγόρευση εισόδου του κοινού στις υπηρεσίες του υπουργείου και καθιερώνει τη χρήση εναλλακτικών μέσων επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού.

Αποφασίστηκε επίσης η άμεση αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου του υπουργείου, τόσο για την καλύτερη εσωτερική λειτουργία των υπηρεσιών όσο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. 

Σημειώνεται πως ήδη από την περασμένη Παρασκευή, 13 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε απολύμανση όλων των χώρων του Υπουργείου Τουρισμού, ενώ, παράλληλα, έχει δρομολογηθεί η προμήθεια υγειονομικού υλικού (αντισηπτικά διαλύματα και μαντήλια, γάντια κ.λπ.), ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία του προσωπικού.

Τέλος, επισημαίνεται πως για την προστασία των εργαζομένων εδώ και μέρες έχει ήδη απαγορευτεί η είσοδος διανομέων, όπως courier, delivery καφέ, φαγητού κ.τ.λ. στους χώρους εργασίας του Υπουργείου Τουρισμού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.