Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κλειστά μέχρι τις 10 Απριλίου σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα

Κλειστά μέχρι τις 10 Απριλίου σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα

Εξετάζεται η μείωση ύλης και άλλα μέτρα για την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς

Επέκταση σχολικού έτους, μείωση ύλης και καθυστέρηση στην έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων έχει επί τάπητος το υπουργείο Παιδείας για την αναπλήρωση των διδακτικών ωρών, μετά και την παράταση στο κλείσιμο όλων των σχολείων, όλων των βαθμίδων μέχρι τις 10 Απριλίου, οπότε και αρχίζουν οι διακοπές του Πάσχα, όπως ανακοίνωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η αρμόδια υπουργός, Νίκη Κεραμέως.

Όπως είπε η κ. Κεραμέως, δίχως να μπορεί κάποιος να αποκλείσει νέα παράταση στο κλείσιμο των σχολείων, θα γίνει ότι χρειαστεί προκειμένου να μην χαθεί η σχολική χρονιά, ούτε και η ακαδημαϊκή χρονιά για τους φοιτητές.

Η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ανταπόκριση που υπάρχει στα προγράμματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας, λέγοντας ότι έχουν συνδεθεί σχεδόν όλα τα λύκεια της χώρας, τονίζοντας όμως ότι έτσι δεν μπορεί να αναπληρωθεί η διδασκαλία στην τάξη.

Η ίδια σημείωσε μάλιστα ότι στόχος της εξ αποστάσεως διδασκαλίας είναι η διατήρηση της επαφής των μαθητών με τους καθηγητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.