Αρχική Δήμοι ΔΗΜΟΣ ΛΕΙΨΩΝ: ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΙΨΩΝ: ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΤΟΣ

Διαδικτυακό μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος στους Ιταλούς φίλους του νησιού με video.

Με σημείο αναφοράς τους στενούς πολυετείς δεσμούς που ενώνουν τους Ιταλούς με τον μαγευτικό παράδεισο των Δωδεκανήσων, εκφράζεται με ένα σύντομο video διάρκειας ενός λεπτού στα Ιταλικά, εκ μέρους όλων των κατοίκων των Λειψών, η συμπόνια για τα θύματα που θρηνεί ο γείτονας λαός. «Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, επιφυλασσόμαστε να σας κάνουμε μία μεγάλη αγκαλιά. Μέχρι τότε παραμείνετε ασφαλείς!» τονίζει χαρακτηριστικά στο τέλος του video ο κ. Μάγγος. Το video συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον εκατοντάδων Ιταλών φίλων και εν δυνάμει ταξιδιωτών.

Προκαλεί αίσθηση πως πολλοί ήταν οι Ιταλοί που δήλωσαν πως ειδικά φέτος η επιθυμία τους να επιστρέψουν στην Ελλάδα και στους Λειψούς και να αφήσουν πίσω τους τις κακές αναμνήσεις είναι πολύ πιο έντονη από τα προηγούμενα χρόνια, στοιχείο που επιβεβαιώνεται άλλωστε και μέσα από τις καθημερινές επαφές και επικοινωνίες αρκετών κατοίκων και επαγγελματιών των Λειψών με συνεργάτες και επισκέπτες από τη γειτονική χώρα.

Η βίντεο- δήλωση συμπαράστασης εστάλη ταυτόχρονα σε όσους Ιταλούς δημοσιογράφους και bloggers έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς το νησί της θεάς Καλυψούς, προκαλώντας την ενθουσιώδη και συγκινητική αποδοχή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.