Αρχική Δήμοι Δήμος Σαρωνικού: Απολυμαίνονται όλες οι δημοτικές δομές – Ενωμένοι δίνουμε τη μάχη...

Δήμος Σαρωνικού: Απολυμαίνονται όλες οι δημοτικές δομές – Ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για τη δημόσια υγεία

Απολυμαίνονται όλες οι δημοτικές δομές - Ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για τη δημόσια υγεία

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 21 Μαρτίου, σε όλα τα δημοτικά κτίρια (Δημαρχείο Σαρωνικού, Δημοτικά Καταστήματα Αναβύσσου, Κουβαρά, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας, Κοινωνικές Δομές, ΚΕΠ κλπ) και στα οχήματα του δήμου (στα δημοτικά λεωφορεία για δεύτερη φορά), μετά από απόφαση του Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου, με την επιμέλεια και τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Βασίλη Μπούτση, σε συνεργασία με τους τοπικούς αντιδημάρχους, τα τοπικά συμβούλια και το προσωπικό του Δήμου. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες απολυμάνσεις σε φρεάτια, και σε άλλους συγκεκριμένους δημόσιους χώρους και χώρους συνάθροισης κόσμου, όπως επίσης στα ΚΑΠΗ, τις σχολικές μονάδες και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή δίνει καθημερινά μια μεγάλη μάχη για να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού. Στη μάχη αυτή βαδίζουμε ενωμένοι με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, παραμερίζοντας αυτά που μας χωρίζουν και προτάσσοντας ό,τι μας ενώνει. Και αυτό που μας ενώνει, αποτελεί για εμάς το κυρίαρχο πρόταγμα: η προστασία της δημόσιας υγείας. Είναι τώρα η στιγμή που επιβάλλεται να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί με αίσθημα ενότητας και ευθύνης, κυρίως με όλες μας τις δυνάμεις να στηρίξουμε τη δοκιμαζόμενη κοινωνία.

Στην προσπάθεια αυτή συμπαραστάτης μας είναι ο Πολίτης. Ο Πολίτης που ενεργεί ως μέλος της τοπικής μας κοινωνίας και με ωριμότητα επιλέγει να προστατεύσει τον ίδιο, την οικογένειά του, τις ευπαθείς ομάδες, τελικά ολόκληρη την κοινότητα. Καλούμε και πάλι όλους τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους περιορίζοντας τις μετακινήσεις και τις επαφές τους στις απολύτως απαραίτητες.

Δίνουμε για μάχη για τη ζωή και οφείλουμε να κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο και απαραίτητο για να κερδηθεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.