Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δήλωση Προέδρου ΞΕΕ κ. Αλέξανδρου Βασιλικού αναφορικά με την κυβερνητική απόφαση για...

Δήλωση Προέδρου ΞΕΕ κ. Αλέξανδρου Βασιλικού αναφορικά με την κυβερνητική απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας

Αναφορικά με την κυβερνητική απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Βασιλικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την αναπόφευκτη κυβερνητική απόφαση για την αναστολή εργασιών και στα  ξενοδοχεία  δωδεκάμηνης λειτουργίας, επισφραγίζεται το γεγονός πως ο ελληνικός τουρισμός βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση χωρίς προηγούμενο και τα ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται σε αχαρτογράφητα νερά.

Εν αναμονή των  ειδικών κυβερνητικών  μέτρων για τον τουρισμό, στο πλαίσιο της στήριξης όλων των κλάδων, οι Έλληνες ξενοδόχοι είμαστε έτοιμοι, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, να πρωταγωνιστήσουμε και πάλι στην ανάταξη  της οικονομίας, όπως κάναμε και κατά τη διάρκεια της κρίσης, στηρίζοντας την κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.