Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΠΑΣΥΞΕ: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

ΠΑΣΥΞΕ: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

ΠΑΣΥΞΕ
Celestyal Cruises

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων επιθυμεί να εκφράσει την εκτίμηση και τις θερμές του ευχαριστίες προς τις Ξενοδοχειακές Μονάδες και ιδιαίτερα στο προσωπικό τους, οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στην έκκληση της Κυβέρνησης και συμμετέχουν στο Πλαίσιο Συμφωνίας με το Υπουργείο Υγείας.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της Συμφωνίας, οι Ξενοδοχειακές αυτές Μονάδες λειτουργούν σαν κέντρα καραντίνας φιλοξενώντας εκατοντάδες συμπατριώτες μας που έχουν αφιχθεί στην Κύπρο και πρέπει να περιοριστούν για 14 μέρες για καθαρά προληπτικούς λόγους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες ασφάλειας και υγείας του προσωπικού τους.

Παράλληλα ευχαριστούμε τις Mοναδες που αφιλοκερδώς φιλοξενούν νοσηλευτές και άλλο προσωπικό, ιδιαίτερα στην Πάφο, προς ενίσχυση των Νοσηλευτηρίων της Επαρχίας.

Επισημαίνεται ότι μετά την αναχώρηση των συμπατριωτών μας από τις μονάδες αυτές, θα γίνεται απολύμανση όλων των δωματίων, καταστώντας τες ασφαλείς προς χρήση από τους επισκέπτες μας.

Η συμβολή αυτών των μονάδων είναι ανεκτίμητη και έρχεται αρωγός στην στήριξη του Κράτους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.