Αρχική Βραβεία H IWG διακρίθηκε στην απονομή των Venue Awards 2020

H IWG διακρίθηκε στην απονομή των Venue Awards 2020

H IWG διακρίθηκε στην απονομή των Venue Awards 2020

H IWG, η παγκόσμια ηγέτιδα στην παροχή ευέλικτων χώρων εργασίας, διακρίθηκε για μια ακόμη φορά στην απονομή των Venue Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η εταιρεία έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Workspace Venue για τον συνεργατικό χώρο Spaces Green Plaza, για τις σύγχρονες λύσεις χώρου εργασίας και κοινόχρηστης εργασίας που παρέχει. Το Spaces Green Plaza είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο και ενεργειακά αποδοτικό επιχειρηματικό κέντρο στον Παράδεισο Αμαρουσίου, με πλήρως εξοπλισμένους χώρους γραφείου, μεμονωμένα γραφεία και επιχειρηματική λέσχη.

Η δεύτερη διάκριση αφορά στο Spaces Ermou στο οποίο απονεμήθηκε το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Best Venue for Meetings, ως ο χώρος που ξεχώρισε για τη διοργάνωση εταιρικών συναντήσεων και συσκέψεων. Το Spaces Ermou είναι ένας δημιουργικός χώρος που στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο της στοάς Τουρνικιώτη με απρόσκοπτη θέα προς την Ακρόπολη, και απευθύνεται σε επιχειρηματίες κάθε κλάδου, συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων hi-tech και διεθνών εταιρειών, που θέλουν να αναπτύξουν τις ιδέες τους, να εργαστούν και να συναντηθούν με συνεργάτες.

Τα βραβεία παρέλαβε η κ. Κατερίνα Μάνου, Γενική Διευθύντρια για την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία και Αντιπρόεδρος Πωλήσεων για την Μέση Ανατολή και ΝΑ Ευρώπη της IWG, που δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τα Spaces, το δίκτυο συνεργατικών χώρων που συνεχώς αυξάνεται και επεκτείνεται, κερδίζοντας την αγάπη και την προτίμηση των ανθρώπων που δημιουργούν την κοινότητά μας. Η αναγνώριση αυτή σημαίνει πολλά, γιατί για εμάς η υψηλότερη αξία είναι οι εργαζόμενοι να είναι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Αυτό είναι για μας το μεγαλύτερο βραβείο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.