Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Θετικό αλλά συγκρατημένο το κλίμα στις ΗΠΑ για ταξίδια στην Ελλάδα

Θετικό αλλά συγκρατημένο το κλίμα στις ΗΠΑ για ταξίδια στην Ελλάδα

Θετικό αλλά συγκρατημένο το κλίμα στις ΗΠΑ για ταξίδια στην Ελλάδα

Θετικό, τουλάχιστον σε επίπεδο προκρατήσεων από ΗΠΑ, είναι το κλίμα για την εφετινή τουριστική χρονιά στην Ελλάδα. Όπως διαπιστώθηκε από τις επαφές που πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της έκθεσης  New York Times Travel Show ο  Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Τριβιζάς, ,τo Globus δηλώνει προκρατήσεις  για Ελλάδα συν 20%, το Gate One 30%, το Homeric 29% και το Colette 30%. Ωστόσο, υπάρχει και  επιφύλαξη για την εξέλιξη της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και, φυσικά, για το θέμα του κορονοϊού, παράγοντες που θα διαμορφώσουν και την τελική εικόνα.

Ο κ. Τριβιζάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με πολλούς τουριστικούς επιχειρηματίες και Τουρ Οπερέϊτορς καθώς και με παράγοντες διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, όπως NBC, CONDE NAST TRAVELER, ABC  κ.α. ενώ με τη διοίκηση της έκθεσης (στη φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη κ. PAUL MUIRE) συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργειών για την οργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης FAM  /PRESS Trips στην Ελλάδα. αλλά και το επερχόμενο ULTIMATE ROAD SHOW / USA Travel Agents Educational  Seminars  2020  που θα καλύπτει τις κυριότερες πόλεις με ενδιαφέρον για την Τουριστική  αγορά της Ελλάδος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.