Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο εστιατόριο The Parliament του NJV...

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο εστιατόριο The Parliament του NJV Athens Plaza

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
στο εστιατόριο The Parliament του NJV Athens Plaza
απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό ρομαντικό δείπνο για δύο
υπό τις μελωδίες του αγαπημένου Δάκη


Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ταίρι σας στο εστιατόριο The Parliament του NJV Athens Plaza, απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο 6 πιάτων, με τις μοναδικές γεύσεις του Chef Νίκου Γιαννόπουλου και επιδόρπιο φτιαγμένο από τον Pastry Chef Διονύση Αλέρτα.

Η ατμόσφαιρα γεμίζει με ζωντανή μουσική και τραγούδι από τον Δάκη, τον Πάνο Δέρβο & την Έλενα Περβαινά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη βραδιά.

Το δείπνο Valentines 6 πιάτων στο ανανεωμένο The Parliament περιλαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία με Λευκή Ψαρόσουπα με Σχοινόπρασο, κρουτόν & σάλτσα “Harissa”, Σαλάτα Καβούρι με Mango & σάλτσα κρέμα Lime, Μυλοκόπι κονφί σε αλατισμένο βούτυρο & πουρέ Πατάτας με ελληνική Τρούφα, Φιλέτο μοσχαρίσιο στη σχάρα πάστα Ελιάς καλαμών & ψητά Λαχανικά με θυμαρίσιο Μέλι και για επιδόρπιο Σαμπλέ Κακάο με Αμυγδαλόκρεμα Φυστίκι, κρέμα Framboise & αφράτη κρέμα Βανίλια με σάλτσα από κόκκινα Φρούτα.

Στο δείπνο περιλαμβάνεται μία φιάλη house-wine / 2 άτομα.
Τη ρομαντική βραδιά ντύνει με την υπέροχη φωνή του ο ΔΑΚΗΣ συνοδευόμενος από τον Πάνο Δέρβο και την Ελενα Περβαινά. (105€/άτομο).

Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 335240

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version