Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού. Σειρά αυτή την εβδομάδα έχουν η Καρναβαλική Ποδηλατοπαρέλαση την Πέμπτη 27/2, οι Κρητικές Παραδοσιακές Καντάδες την Παρασκευή 28/2, με την Παιδική και τη Νυχτερινή Παρέλαση να ακολουθούν το Σάββατο 29/2.

Στο τιμόνι της παρουσίασης της Μεγάλης Παρέλασης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01/03 θα βρίσκονται η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Για να έχουν την ευκαιρία όσοι το επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Ρέθυμνο και να ζήσουν από κοντά στους ρυθμούς  του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού η ακτοπλοϊκή εταιρία SeaSpeedFerries ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου Ρεθύμνου και της Οργανωτικής Επιτροπής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στηρίζει έμπρακτα την φετινή διοργάνωση.

Το πλοίο Olympus θα αναχωρήσει την Παρασκευή 28/02 στις 20:00 από Πειραιά για Μήλο – Σαντορίνη – Ρέθυμνο και θα επιστρέψει την Δευτέρα 02/03/20. Θα παραμείνει στο λιμάνι του Ρεθύμνου το Σάββατο και την Κυριακή όπου οι επιβάτες που θα ταξιδεύσουν με την SeaSpeed Ferries θα μπορέσουν να διανυκτερεύσουν στο πλοίο στην καμπίνα της επιλογής τους σε πολύ προνομιακή τιμή.

Επιπλέον, ο ΕΟΤ, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι , υλοποιεί press trips σε γερμανικά και αυστριακά ΜΜΕ μέσω των γραφείων του στο εξωτερικό, με στόχο την προβολή της Κρήτης ως ελκυστικού προορισμού για όλες τις εποχές του χρόνου και ταυτόχρονα την ανάδειξη της πολυποικιλότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2020,  ο Δήμος Ρεθύμνης – ΚΕΔΗΡ, το πρόγραμμα Κάθε Κουτί Μετράει και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία με τη μπύρα ΑΛΦΑ θα προχωρήσουν σε μια πρωτοποριακή δράση ανακύκλωσης με στόχο τη χωριστή συλλογή των αλουμινένιων κουτιών μπύρας και αναψυκτικών αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Κατά τη διάρκεια και της Νυχτερινής αλλά και της Μεγάλης Παρέλασης του Καρναβαλιού, οι επισκέπτες-καρναβαλιστές θα μπορούν να ανακυκλώνουν on the go τα κουτάκια τους στα ειδικά backpacks που θα φοράνε οι εθελοντές της «κινητής» ανακύκλωσης. Επίσης τα πληρώματα των καρναβαλικών ομάδων θα μπορούν να ανακυκλώνουν τα κουτάκια αλουμινίου στους χάρτινους κάδους ανακύκλωσης Κάθε Κουτί Μετράει που θα τοποθετηθούν πάνω στα άρματα. Τέλος γιγάντια γράμματα (190 cm) –  κάδοι ανακύκλωσης από μεταλλικό πλέγμα θα τοποθετηθούν στην περιοχή του Λαβύρινθου και οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακυκλώνουν τα κουτάκια τους, σχηματίζονταν τη λέξη #RETHYMNO!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.