Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ITB Berlin 2020 δεν θα διεξαχθεί – Ακυρώθηκε

Η ITB Berlin 2020 δεν θα διεξαχθεί – Ακυρώθηκε

ITB Berlin

Λόγω της αυξανόμενης εξάπλωσης του νέου κοροναϊού COVID-19, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισαν να ακυρώσουν την ITB Berlin. Η υπεύθυνη υγειονομική αρχή του Charlottenburg-Wilmersdorf του Βερολίνου έχει αυξήσει τις απαιτήσεις για την εκδήλωση να λάβει χώρα νωρίς το απόγευμα (18:27). Μεταξύ άλλων, η αρχή δίνει εντολή σε κάθε συμμετέχοντα στην εμπορική έκθεση να αποδείξει στη Messe Berlin ότι δεν προέρχεται από τις καθορισμένες περιοχές κινδύνου ή ότι έχει έρθει σε επαφή με ένα πρόσωπο από τις περιοχές κινδύνου. Το Messe Berlin δεν είναι σε θέση να εφαρμόσει όλες αυτές τις απαιτήσεις.

Το Messe Berlin επισημαίνει για εβδομάδες ότι η απόφαση να κρατηθούν ή να ακυρωθούν σημαντικά γεγονότα μπορεί να γίνει μόνο με βάση τη σύσταση ή τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Μόνο αυτές οι αρχές έχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και εμπειρογνωμοσύνη για να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα.

Ο κ. Christian Göke, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Berlin GmbH, δήλωσε: “Με περισσότερους από 10.000 εκθέτες από περισσότερες από 180 χώρες, η ITB Berlin έχει εξαιρετική σημασία για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, και τους εργαζόμενους πολύ σοβαρά και με βαριά καρδιά προσβλέπουμε στην ακύρωση του ITB Βερολίνου 2020, το οποίο έχει πλέον καταστεί αναγκαίο».

Ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του Messe Berlin Wolf-Dieter Wolf εξηγεί: “Στην 54ετή ιστορία της ITB Berlin και η Messe Berlin δεν έχουν ξαναζήσει μια παρόμοια κατάσταση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκθέτες και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο που έχουν υποστήριξε την ITB Berlin τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες και προσβλέπει στη συνέχιση της εμπιστοσύνης συνεργασίας μας με τους εταίρους μας στην αγορά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.