Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά CELEBRITY CRUISES: Αγγίζοντας την κορυφή της πολυτέλειας στη θάλασσα!

CELEBRITY CRUISES: Αγγίζοντας την κορυφή της πολυτέλειας στη θάλασσα!

Όταν στις 30 Μαρτίου 2020 πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή «βαπτίσματος» του πολυαναμενόμενου Celebrity Apex , αδερφού πλοίου του Celebrity Edge που εγκαινιάστηκε τέλη του 2018, θα απογειώσει τις θαλάσσιες διακοπές σε νέα επίπεδα προσφέροντας τις τελευταίες τάσεις γαστρονομίας, ψυχαγωγίας και ευεξίας- θεραπειών spa , ξεκινώντας κρουαζιέρες τον Απρίλιο του 2020.

To Celebrity Edge έχει διακριθεί μέχρι στιγμής με περισσότερα από 50 βραβεία και ανακηρύχθηκε από το περιοδικό TIME ως TIME Magazine’s 2019 World’s Greatest Places[1]. Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το καινοτόμο design και τους εμβληματικούς χώρους που σχεδίασαν παγκοσμίως διακεκριμένοι designers μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται:η Kelly Hoppen, MBE (διαμόρφωση καμπινών, σουιτών), Tom Wright (εξωτερικό του κρουαζιερόπλοιου και ανοιχτά καταστρώματα), Patricia Urquiola (interior design στο The Club και Eden), Scott Butler (αρχιτέκτονας για το Eden και The Theatre) Jouin Manku (Grand Plaza) και πολλοί ακόμα.

Το Celebrity Apex θα κρατήσει κάποια από τα χαρακτηριστικά μέρη που εισήγαγε το αδερφάκι πλοίο του όπως το «μαγικό χαλί» το αγαπημένο Magic Carpet που ανεβοκατεβαίνει στα 16 καταστρώματα του κρουαζιερόπλοιου προσκαλώντας τους επιβάτες να φάνε, να πιούν και να θαυμάσουν τη θέα στη θάλσσα καθώς «αιωρούνται» έξω από το κρουαζιερόπλοιο, το Retreat, μια all-exclusive εμπειρία για τους επιβάτες σε σουίτες, ένα κατάστρωμα αποκλειστικά για δική τους χρήση, ακόμα μεγαλύτερες καμπίνες με Infinite Verandas; κήποι σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εντυπωσιακές Edge Villas που εκτείνονται σε 2 ορόφους με δική τους πισίνα;.

Δεν περιορίζεται όμως στα γνωστά χαρακτηριστικά του Edge αλλά προσθέτει νέα στοιχεία και πολυτελείς εμπειρίες που εγγυώνται ότι το Celebrity Apex θα γίνει το απόλυτο “it” στην βιομηχανία της κρουαζιέρας, περιλαμβάνοντας:

  • Νέους χώρους εστίασης με νέα μενού
  • Μια σειρά από νέες υπηρεσίες για ευεξία, περιποίηση, ομορφιά και fitness
  • Νέες εντυπωσιακές παραγωγές – shows με χρήση τελευταίων τάσεων της τεχνολογίας
  • Νέες εμπειρίες στο Eden, που προσελκύουν τους επιβάτες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

«Το Celebrity Edge άλλαξε τη βιομηχανία της κρουαζιέρας και ανέβασε τα στάνταρ για τις σύγχρονες πολυτελείς διακοπές» δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises. «Το Celebrity Apex – δεύτερο κρουαζιερόπλοιο στην επαναστατική σειρά Edge – πάει πολλά βήματα παραπέρα.» Πηγαίνει κάθε εμπειρία που προσφέρεται εν πλώ σε εντελώς άλλο επίπεδο, αλλάζοντας ό,τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το τι είναι δυνατό εν πλώ

Η γαστρονομία στο Apex 

Ήδη καθιερωμένη ως η κορυφαία εταιρία κρουαζιέρας στον τομέα της γαστρονομίας, η Celebrity ενισχύει ακόμα περισσότερο την γαστρονομική παλέτα της στο Celebrity Apex με νέα concepts, νέες λιχουδιές και νέα μενού που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος σεφ με αστέρι Michelin Cornelius Gallagher, περιλαμβάνοντας:

  • CraftSocial Bar – Αυτός ο χαλαρός, casual χώρος bar, θα προσφέρει draft cocktails, κρασιά και περισσότερες από 50 από τις παγκοσμίως πιο σπάνιες craft beers που θα σερβίρονται από πιστοποιημένο beer sommelier. Το μενού θα περιλαμβάνει comfort food όπως mac and brie, Kobe beef sliders, crispy chicken sliders και πλατώ τυριών και αλλαντικών. Μεγάλες οθόνες τηλεόρασης θα προβάλλουν ζωντανά αθλητικά events.
  • Μια νέα 3-D ψηφιακή εμπειρία με animation στο τραπέζι την ώρα του δέιπνου στοLe Grand Bistro Το καινοτόμο κόνσεπτ- μενού που εισήχθη για πρώτη φορά στο Celebrity Edge με το   Le Petit Chef θα προσφέρει νέα ιστορία κινουμένων σχεδίων στο Celebrity Apex, εμπλουτισμένη με νέες δημιουργίες του σεφ Gallagher. Μια μίξη ψυχαγωγίας και φαγητού, όπου το μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως σούπα αρακά, farfalle pasta με Βασιλικό Καβούρι και filet mignon, ενώ παρακολουθεί κανείς το χρονικό των περιπετειών του Le Petit Chef που θα συναντήσει το κορίτσι των ονείρων του.
  • Μια νέα γαστρονομική εμπειρία στοEden – Η εμβληματική Wonderland  με φυτά εσωτερικού χώρου που εκτείνεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα με τα τεράστια παράθυρα με πανοραμική θέα στη θάλασσα θα προσφέρει ένα συγκλονιστικό γαστρονομικό ταξίδι με a la carte ορεκτικά, πρώτα πιάτα , κυρίως και γλυκά με πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς- φάρμες αλλά και φρέσκα θαλασσινά. Το νέο μενού περιλαμβάνει φρεσκοψημένες γαρίδες ισπανίας με πιπεριές; φρέσκο chorizo; αργομαγειρεμένο ζωμό θαλασσινών με μαιντανό, σκόρδο και πολλά μυρωδικά; pastrami με Devonshire Dijon και πολλά ακόμα.

Εκτός από τα παραπάνω, νέα μενού έχουν δημιουργηθεί για τους ακόλουθους χώρους Raw on 5, Magic Carpet, Fine Cut Steakhouse, Rooftop Garden Grill, και τα τέσσερα κύρια εστιατόρια του  Celebrity ApexCosmopolitan, Cyprus, Normandie, και Tuscan.

Η ψυχαγωγία στο Apex:

Στο Celebrity Apex κάνουν ντεμπούτο νέες επιλογές ψυχαγωγίας, περιλαμβάνοντας τρία shows στο The Theatre, ένα cabaret show στο The Club καθώς και σειρά από θεματικές εμπειρίες και δραστηριότητες σε όλο το κρουαζιερόπλοιο, περιλαμβάνοντας:

  • Το εντυπωσιακό, σύγχρονο design του The Theatreενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, περιλαμβάνοντας:
  • 4K LED οθόνες 7 μέτρων οι οποίες αλλάζουν θέση στην σκηνή προσφέροντας ένα μοναδικό show.
  • To νέο κυλινδρικό πλέγμα 8.5 μέτρων με 8 Panasonic 20K laser projectors για projection mapping προσφέροντας μια εμπειρία 360 μοιρών στο κοινό.
  • Το Tree of Life  με ύψος 6 μέτρα, με περισσότερα από 3,000 LED φύλλα.
  • Η τεχνολογία έχει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σειρά νέων shows και παραγωγών. ΤοRockumentary θα μας θυμήσει μερικές από τις μεγαλύτερες κλασικές ρόκ επιτυχίες στην ιστορία της μουσικής, και για πρώτη φορά οι θεατές θα μπορούν να ψηφίσουν το φινάλε που θα ήθελαν, χρησιμοποιώντας τα applications της Celebrity Cruises. Το Tree of Life θα μεταφέρει τους θεατές σε ένα ταξίδι με στιγμές της ζωής που θα νοιώσουν ταύτιση, φωτογωγημένο με τις εναλλαγές στις εποχές του δέντρου. Το Crystalize περιλαμβάνει πολύ εντυπωσιακά performances με φως, laser projections, custom video content, μουσική, χορό και απίστευτα ακροβατικά στον αέρα, όλα υπό τους ήχους ενός παγκοσμίου κλάσης βιολιστή!.
  • Δικαίως θεωρείται ως ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη σε κρουαζιερόπλοιο, το Eden διεγείρει όλες τις αισθήσεις με μια σειρά διαφορετικών εμπειριών που μεταμορφώνουν τον χώρο μέσα στη μέρα από το πρωί μέχρι αργά, το βράδυ. Μια σειρά διαφορετικών events ¨όπως το “Night of Dreams,” με live performances και διάδραση με το κοινό; “Night of the Chill” “Night of the Arts,” γιορτάζοντας τις τέχνες με διαδραστικές εμπειρίες και Κάθε μέρα προσφέρει νέες επιλογές για χαλάρωση, επιμόρφωση, παιχνίδι και δημιουργία στο Eden. Τα συνθήματα είναι Chill @ Eden, Learn @ Eden, Play @ Eden και Create @ Eden! Είναι ένας χώρος που οι επισκέπτες έρχονται ξανά και ξανά!
  • Βραδινή διασκέδαση προσφέρεται και στο The Club, με το ντεμπούτο του Caravan, ένα cabaret show με γνωστά ακροβατικά τσίρκου, ασκήσεις ισορροπίας και ακρίβειας. Εντυπωσιακά ακροβατικά στον αέρα θα παρουσιάζονται και κατά τη διάρκεια της μέρας! Το The Club θα προσφέρει μια σειρά από δραστηριότητες από video dance classes μέχρι τοξοβολία και karaoke με live μπάντα και full production support!
  • Σε συνεργασία με την μη κυβερνητική οργάνωση Girls Who Code, που ιδρύθηκε από την καινοτόμα CEO και νονά τουCelebrity Apex  Reshma Saujani, θα προσφέρονται στο Camp at Sea S.T.E.M. εμπειρίες με εκπαιδευτικά προγράμματα για εκμάθηση κώδικα.

Χαλάρωση στο Apex :

Το Celebrity Apex εγκαινιάζει συνεργασία για το spa management με την OneSpaWorld και εισάγει νέα προγράμματα ευεξίας για τον σύγχρονο ταξιδιώτη.

  • Για πρώτη φορά εν πλώ θα προσφέρεται F45Training,  ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα fitness networks στον κόσμο! Αυτά τα μοναδικά ομαδικά 45 λεπτα training workouts θα προσφέρονται εν πλώ στο μεγαλύτερο χώρο του Fitness Center του Celebrity Apex.
  • Ένα νέοDestination Wellness πρόγραμμα που περιλαμβάνει spa menus με τοπικές επιρροές, χρησιμοποιώντας αυθεντικές τοπικές πρώτες ύλες από τους προορισμούς που προσεγγίζει το κρουαζιερόπλοιο.
  • Ένα νέο πρόγραμμα ευεξίας με τον τίτλοWomen in Wellness με επίκεντρο πρακτικές μερικών από τις πιο γνωστές γυναίκες στον χώρο του wellness σήμερα όπως Katie Brauer, Yoga Master, Ιδρύτρια και CEO του The Yoga Professional;  Ruth Zukerman, συν- ιδρύτρια του Soul Cycle and Flywheel Sports καθώς και την Elemis CEO Noella Gabriel.
  • Προσφέρονται περισσότερες από 120 αναζωογονητικές θεραπείες, νέα κρεβάτια για θεραπείες- έργα τέχνης σχεδιασμένα από τον Iyashi Dôme, καθώς και η αυθεντική γιαπωνέζικη infrared sauna που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αποτοξινώνει το σώμα.

Το Celebrity Apex θα πραγματοποιήσει τις πρώτες κρουαζιέρες τον Απρίλιο του 2020  πραγματοποιώντας μια σειρά 5 κρουαζιερών στην Βόρεια Ευρώπη (Νορβηγικά Φιόρδ, Πρωτεύουσες του Βορρά, κάνοντας στάσεις στο Όσλο που πραγματοποιεί και διανυκτέρευση, στο Άμστερνταμ, τη Κοπεγχάγη και το Παρίσι)  και στη συνέχεια θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Μεσόγειο 7- 12 νύχτες, πραγματοποιώντας στάσεις σε προορισμούς όπως Λισαβώνα, Κωνσταντινούπολη, Κάννες. Τον Νοέμβριο 2020 το Celebrity Apex θα πραγματοποιήσει υπερατλαντική κρουαζιέρα προσεγγίζοντας το Fort Lauderdale για χειμερινή σαιζόν πραγματοποιώντας κρουαζιέρες στην Καραιβική έως και τον Απρίλιο του 2021.

Δείτε περισσότερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο πατώντας εδώ: κρουαζιέρες Μεσόγειος.

Η Celebrity Cruises είναι συνώνυμη της μοντέρνας πολυτέλειας: σύγχρονος σχεδιασμός και ζεστοί χώροι, εμπειρίες γεύματος όπου η διαρρύθμιση των χώρων είναι τόσο σημαντική όσο το μενού, εκπληκτική εξυπηρέτηση που μόνο η Celebrity Cruises μπορεί να δώσει. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ταξιδιώτες μια πρωτόγνωρη και ασύγκριτη εμπειρία. Τα 13 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης εντυπωσιακές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρίες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας και ταυτόχρονα κορυφαίο tour operator εισερχόμενου τουρισμού με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη.Από την ίδρυσή του το 1962, από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, έως σήμερα, το Navigator εμπιστεύονται όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises και στρατηγικός συνεργάτης των Crystal Cruises, Oceania Cruises, Silversea Cruises, Paul Gauguin Cruises, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises,Compagnie Du Ponant, Cruceros Australis,Oceanwide Expeditions,Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club,Variety Cruises, Viking Cruises, Volga Dream Cruises.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.