Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 2ο Συνέδριο BnB Guest 2020 – WORKSHOPS

2ο Συνέδριο BnB Guest 2020 – WORKSHOPS

2ο Συνέδριο BnB Guest 2020 - WORKSHOPS

Tax Heaven

Σαββάτο 25 Ιανουαρίου 12:45 έως 13:45, Vergina Hall
Φορολογικό & λογιστικό σεμινάριο Βραχυχρόνιων Μισθώσεων με το κύρος και την εγκυρότητα του Tax Heaven.

Σε ποιους απευθύνεται
Σε εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, σε νομικά πρόσωπα, σε ιδιοκτήτες Apart Hotels, σε δικηγόρους, οικονομολόγους, λογιστές, επενδυτικούς συμβούλους, μεσίτες, εταιρίες real estate, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται στην αγορά της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης και που επιθυμεί να λάβει σωστή λογιστική και φορολογική καθοδήγηση.
Εισηγητές: Βαγγέλης Μιχελινάκης, Κωνσταντίνος Γραβιάς, Νίκος Καραδημήτρης

Θεματολογία workshop
Η ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 11:15 έως 12:15, Vergina Hall
Φορολογικό & λογιστικό σεμινάριο Βραχυχρόνιων Μισθώσεων με το κύρος και την εγκυρότητα του Tax Heaven.

Σε ποιους απευθύνεται
Σε φυσικά πρόσωπα, σε δικηγόρους, οικονομολόγους, λογιστές, επενδυτικούς συμβούλους, μεσίτες, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται στην αγορά της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης και που επιθυμεί να λάβει σωστή λογιστική και φορολογική καθοδήγηση.

Εισηγητές: Βαγγέλης Μιχελινάκης, Κωνσταντίνος Γραβιάς, Νίκος Καραδημήτρης

Θεματολογία workshop

Η ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ & ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΗ


Greek Hosts

Η μεγαλύτερη ομάδα του Facebook, με περισσότερα από 32.000 μέλη, διοργανώνει για πρώτη φορά την ετήσια συνάντησή της κατά τη διάρκεια του BnB Guest Conference 2020.
Γνωρίστε τα πρόσωπα πίσω από τα posts και τα comments. Συζητήστε μαζί τους και θέστε τα ερωτήματα σας. Αντλήστε πολύτιμες πληροφορίες για τη λειτουργία των πλατφορμών και μάθετε τα πιο χρήσιμα μυστικά για να απογειώσετε την απόδοση του ακινήτου σας.

Συμμετέχουν: Στράτος Ζαφειριάδης, Χρήστος Μωρίκης, Λεωνίδας Καλαβρυτινός, Γιώργος Ιντζιάδης

Κυριακή 26 Ιανουαρίου
Αίθουσα Ολομέλειας: Olympia Hall

ΕΓΓΡΑΦΗ


All in One

Πανέξυπνη & πανεύκολη διαχείριση online κρατήσεων και πωλήσεων με προώθηση στις γερμανόφωνες αγορές και σε 450.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ WORKSHOP:
Η ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία „all-in-one-digital-hotel“ ανοίγει νέες δυνατότητες στην διαχείριση των κρατήσεων και των online πωλήσεων. Από ένα ενιαίο περιβάλλον διαχειρίζεστε στα ελληνικά ένα ή περισσότερα καταλύματα με διαφορετικές διευθύνσεις. Δεν παίζει ρόλο από ποια συσκευή κάνετε την διαχείριση: Όλα γίνονται από ένα ημερολόγιο σε πραγματικό χρόνο και σε μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι αποκτάτε την ίδια ευελιξία και ανταγωνιστικότητα που έχουν και τα ξενοδοχεία.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ, CΕΟ, Stefanis Marketing Consulting GmbH (Germany)
Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα σας δείξουμε βάσει πραγματικών συναλλαγών:

Πόσο εύκολη γίνεται η διαχείριση των κρατήσεων για 1 ή περισσότερα καταλύματα από το ίδιο ημερολόγιο
Πόσο γρήγορα μπορείτε να ανοίγετε μόνοι σας κρατήσεις και να ενημερώνετε σε μερικά δευτερόλεπτα όλα τα συνδεδεμένα κανάλια πωλήσεων

Πώς να επικοινωνείτε απευθείας με τους επισκέπτες σας μέσα από την καρτέλα κράτησης
Τις δυνατότητες online πωλήσεων σε πάνω από 300+ portals (Booking, Expedia, AirBnB, HomeAway), στα 10 διασημότερα παραθεριστικά portals διακοπών (FEWO), σε 450.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω στων GDS, στα κοινωνικά δίκτυα, μέσω metasearch engines (trip advisor, trivago, google κλπ.).
Πώς να προσελκύσετε απευθείας κρατήσεις μέσω προσφορών στην μηχανή κρατήσεων στην ιστοσελίδα σας, μέσω αποστολής newsletters σε πελατολόγια της εταιρείας στις γερμανόφωνες αγορές

Με ποιες τεχνολογίες revenue manager μπορείτε να παρακολουθείτε τις τιμές των ανταγωνιστών σας και να προσαρμόζετε τις δικές σας με 1 κλικ ανάλογα την ημερήσια ζήτηση και την πληρότητά σας

Πώς να εισπράττετε τα ποσά των κρατήσεων μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και με 100% ασφαλή τρόπο το ποσό της κάθε κράτησης

Πώς να διαχειρίζεστε τα περιεχόμενα μιας ιστοσελίδας μέσα από το ίδιο περιβάλλον του ξενοδοχειακού λογισμικού
Με ποια τεχνολογία μπορείτε να δείχνετε όλα τα Reviews από όλες τις πλατφόρμες στις οποίες έχουν γραφτεί σχόλια για το κατάλυμα σας

Σε όλους τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του Workshop προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ:

Την χρήση του ξενοδοχειακού λογισμικού (pms)
Την μηχανή κρατήσεων για την ιστοσελίδα τους (booking engine) συμπεριλαμβανομένου και της ενσωμάτωσης στην ιστοσελίδα τους με widget ή και button

Tο PCI περιβάλλον για την ασφαλή παραλαβή των στοιχείων των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών

Την αποστολή ενός newsletter στα γερμανικά με 2 προσφορές σε επιλεγμένες e-mail διευθύνσεις από το πελατολόγιο της εταιρείας με 1.000.000 γερμανόφωνους πελάτες (6% προμήθεια σε επιβεβαιωμένες κρατήσεις)

Επίσης θα έχουν έκπτωση μέχρι και 50% στις επίσημες τιμές των υπηρεσιών μας

Για την χρήση ενσωματωμένων channel manager με 2-way xml αμφίδρομη σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με τα portals: Booking, AirBnB, Expedia και τα FEWO (10 παραθεριστικά portals)
Την προώθηση στους 450.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω των GDS (προμήθεια 18% + € 3,00 ανά επιβεβαιωμένη κράτηση)

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 10:15 έως 11:00 πμ | Vergina Hall

ΕΓΓΡΑΦΗ


Expedia

Προσελκύστε ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο
Οι τελευταίες τάσσεις στον χώρο των online κρατήσεων καταδεικνύουν όλο και περισσότερο την ανάγκη για αύξηση της διεθνής παρουσίας αλλά και την σημασία της τεχνολογίας στον χώρο των ταξιδιών και ειδικότερα της διαμονής. Μείνετε συνδεδεμένοι παντού, επωφεληθείτε από τις συμπεριφορές κράτησης και προσελκύστε περισσότερους ταξιδιώτες.
Μία ευρεία γκάμα ταξιδιωτών εξασφαλίζει τη ζήτηση όλον τον χρόνο. Το Expedia Group είναι μία δυναμική ταξιδιωτική πλατφόρμα που προσφέρει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα στους συνεργάτες του. Μέσα από μία σειρά εργαλείων διαχείρισης προτείνει γρήγορες, έξυπνες και αποτελεσματικές λύσεις κάνοντας το κατάλυμα σας προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο!

Εκπαιδευτικό σεμινάριο: Άννα Τζένου, Market Manager, Expedia Group

Σάββατο 25 Ιανουαρίου: Vergina Hall
Διάρκεια workshop: 45 λεπτά

ΕΓΓΡΑΦΗ


ibnb

Την ώρα που η βραχυχρόνια μίσθωση αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, οι οικοδεσπότες έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από προκλήσεις. Από τη μία ο ισχυρός ανταγωνισμός, από την άλλη η πλήρης εξάρτηση από τις παντοδύναμες παγκόσμιες πλατφόρμες. Και οι οικοδεσπότες κάπου στη μέση, να αγωνίζονται να εξοπλίσουν το κατάλυμά τους με όλα τα απαραίτητα, να το συντηρήσουν, να προβάλουν το κατάλυμά τους έτσι ώστε να προσελκύσει επισκέπτες, να διαχειριστούν τις κρατήσεις, να προσφέρουν στους επισκέπτες τους τις καλύτερες υπηρεσίες και να πετύχουν τις καλύτερες κριτικές.

Σε αυτόν τον αγώνα, οι οικοδεσπότες δεν είναι πια μόνοι τους!
Μια ελληνική πλατφόρμα προβολής και αναζήτησης καταλυμάτων, η ibnb.gr, δημιουργήθηκε από μια ομάδα διαχειριστών/ιδιοκτητών καταλυμάτων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της ευρύτερης τουριστικής αγοράς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Εκπαιδευτείτε στα εργαλεία που προσφέρει στους διαχειριστές καταλυμάτων και στις εταιρίες διαχείρισης ακινήτων.
Εκπαιδετικό σεμινάριο: Τελιωρίδης Στέφανος CEO & Co Founder Ibnb.gr

Κυριακή 26 Ιανουαρίου: Vergina Hall
Διάρκεια workshop: 30 λεπτά

ΕΓΓΡΑΦΗ


Radefy

Κερδίστε έως 20% ετησίως, μηδενίζοντας:
Το κόστος παράδοσης/παραλαβής των κλειδιών του καταλύματος
Την αλόγιστη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος από τους πελάτες σας

Η RADEFY δημιούργησε μια καινοτόμα λύση η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα RADEFY Connect θα μπορείτε να:

  • Δίνετε εξ αποστάσεως αυτοματοποιημένα, τη δυνατότητα στους πελάτες σας να ανοίγουν την εξώπορτα της πολυκατοικίας χωρίς την χρήση κλειδιών και χωρίς να αλλάξετε την κλειδαριά.
  • Δίνετε εξ αποστάσεως αυτοματοποιημένα, τη δυνατότητα στους πελάτες σας να ανοίγουν την πόρτα του διαμερίσματος, βίλας ή ανεξάρτητης κατοικίας, χωρίς την χρήση κλειδιών.
  • Έχετε την δυνατότητα εξ αποστάσεως να καθορίζετε τις παραμέτρους χρήσης του ηλεκτρικού ρεύματος στα καταλύματα σας, μειώνοντας την αλόγιστη χρήση.
  • Έχετε την πληροφόρηση για την είσοδο/έξοδο και την χρήση των συνδεδεμένων ηλεκτρικών συσκευών (π.χ. θερμοσίφωνο, air condition), για κάθε κατάλυμά σας χωριστά, όπου και να βρίσκονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Εγγραφείτε στο σεμινάριο μας και ενημερωθείτε για το πόσο εύκολα και εσείς μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη κάθε καταλύματος σας έως 20% το έτος!

Σαββάτο 25 Ιανουαρίου 15:45 έως 16:15 | Vergina Hall
Κυριακή 26 Ιανουαρίου 10:00 έως 10:15 | Vergina Hall

ΕΓΓΡΑΦΗ


Rentability

Η Αποτελεσματική διαχείριση καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

Η Αποτελεσματική διαχείριση καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, η αύξηση των κρατήσεων και του εισοδήματος που επιδιώκει ο Διαχειριστής και Ιδιοκτήτης καταλυμάτων δεν είναι μόνο η δημοσίευση τους στα κανάλια προώθησης, αλλά περιλαμβάνει θέματα που αφορούν:
-Την άμεση επικοινωνία με τους επισκέπτες,
-την αποτελεσματική διαχείριση των κρατήσεων που λαμβάνει από τα κανάλια προώθησης, από την Ιστοσελίδα του, από συστάσεις πελατών και από επαναλαμβανόμενους πελάτες,
-την σωστή διαχείριση των Οικονομικών (Εισπράξεις, πληρωμές, ταμειακή ρευστότητα),
-τον συντονισμό των συνεργατών του (αφίξεις, αναχωρήσεις, καθαριότητα),
-την προώθηση των καταλυμάτων του με άλλους τρόπους (Booking engine, Website, Social Media, e-mail Marketing),
-την αυτόματη δημιουργία στατιστικών αναφορών για την επισκόπηση και τον έλεγχο πεπραγμένων και
-την έκδοση παραστατικών (Τιμολόγιο, Απόδειξη είσπραξης, πληρωμής, Αναφορά στο TAXIS Net)
Θα σας περιμένουμε για να σας παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Rentability PMS.
Ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται για την επιτυχία του ο Διαχειριστής και Ιδιοκτήτης καταλυμάτων.
Αξίζει να το παρακολουθήσετε!

Σάββατο 25 Ιανουαρίου: Αίθουσα Vergina, Ώρα διεξαγωγής: 14:00 – 14:45

ΕΓΓΡΑΦΗ


SyncBnB

Βραχυχρόνια μίσθωση δεν σημαίνει μόνο Airbnb και Booking.com
Υπάρχουν δεκάδες κανάλια προώθησης που μπορούν να φέρουν πολλές και ποιοτικές κρατήσεις και να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη ή διαχειριστή να αυξήσει την πληρότητα και το εισόδημά του. Το workgroup θα παρουσιάσουν εξειδικευμένα στελέχη της Syncbnb που μελετούν καθημερινά δεκάδες κανάλια προώθησης σε όλο τον κόσμο και έχουν μάθει τις ιδιαιτερότητες της κάθε πλατφόρμας εκ των έσω.

Ποια κανάλια πρέπει να διαλέξει ένας ιδιοκτήτης ή διαχειριστής; Ποια πρέπει να αποφύγει;

Ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξει κάποιος για να επιλέξει; Θεωρία και πράξη σε ένα άκρως ενδιαφέρον workshop

Σάββατο 25 Ιανουαρίου
Διάρκεια workshop: 1,5 ώρα
Κυριακή 26 Ιανουαρίου
Διάρκεια workshop: 1,5 ώρα

ΕΓΓΡΑΦΗ


ΠΑΣΥΔΑ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ GOOGLE ΓΙΑ COMMISSION FREE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Όπως όλοι γνωρίζουμε, εκτός από τις online πλατφόρμες (Airbnb, Booking, HomeAway, Expedia, etc) υπάρχει και ο offline τρόπος κρατήσεων.

Σε αυτή την περίπτωση οι κρατήσεις που γίνονται με αυτό τον τρόπο δεν καταχωρούνται στο Μητρώο Βραχυχρόνιας Διαμονής αλλά στο Taxis όπως κάναμε πριν την υποχρέωση του Μητρώου.
Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος διαχείρισης ενός ακινήτου που για οποιονδήποτε λόγο αδυνατεί να λάβει ακόμα ΑΜΑ.
Offline κρατήσεις μπορούμε να έχουμε με πολλούς τρόπους όπως διαφήμιση με αγγελία, από στόμα σε στόμα, μέσω συστάσεων, κ.λ.π.

Ο περισσότερο ενδεδειγμένος όμως τρόπος, ο οποίος είναι και ο περισσότερο επαγγελματικός είναι η καταχώρηση του ακινήτου μας στην Google μέσω του Google Maps & Google My Business.
Στο 1ο μέρος του workshop, θα μάθουμε πώς προσθέτουμε το ακίνητό μας στο Google maps για να έχουμε παρουσία στον παγκόσμιο χάρτη που συμβουλεύονται οι περισσότεροι άνθρωποι για να πραγματοποιήσουν μια έρευνα για οτιδήποτε.

Αυτό θα είναι και το πρώτο βήμα για να μας εμφανίζει η Google σε όλες τις αναζητήσεις στην περιοχή μας αλλά και για να μπορέσουμε αργότερα να δημιουργήσουμε, πάντα δωρεάν, ενα website για το ακίνητό μας, με σκοπό να έχουμε και κρατήσεις εκτός πλατφορμών.

Ετσι θα δώσουμε την δυνατότητα, σε όσους αναζητούν ακίνητο για κράτηση στην περιοχή μας, να μας βρίσκουν εύκολα και να επικοινωνούν απ’ ευθείας μαζί μας.

Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε στην διάθεσή μας πολλά δωρεάν επαγγελματικά εργαλεία, όπως ένα δικό μας website που εκεί θα έχουμε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με τους μελλοντικούς πελάτες μας αλλά και την δυνατότητα να προσθέσουμε όσες σελίδες θέλουμε με υπηρεσίες, προσφορές κ.α.

Η διαδικασία για να καταχωρήσουμε το ακίνητό μας στο Google μπορεί να φαίνεται δύσκολη αλλά είναι πολύ απλή και γίνεται με απλά βήματα που θα μάθουμε στο workshop.

Στο 2ο μέρος του workshop, επαγγελματίας γραφίστας θα μας αναλύσει και το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα brand name για το ακίνητό μας. Ένα ωραίο λογότυπο, ένα σλόγκαν, παρουσία στο internet με μια σελίδα που θα περιγράφει αναλυτικά το ακίνητό μας με πληροφορίες επικοινωνίας και κράτησης, είναι εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να κτίσουμε ένα πετυχημένο brand name για το ακίνητό μας. Αυτό θα μας δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να ξεχωρίσουμε από τα υπόλοιπα διαθέσιμα ακίνητα της περιοχής μας.

Για να τα πετύχουμε όλα αυτά θα χρειαστούμε και τα απαραίτητα επικοινωνιακά εργαλεία όπως μια όσο το δυνατόν περισσότερο ολοκληρωμένη περιγραφή, αλλά και εντυπωσιακές φωτογραφίες.
Στο 3ο μέρος του workshop, επαγγελματίας φωτογράφος, με μεγάλη εμπειρία στην αρχιτεκτονική φωτογραφία, θα μας μάθει απλές τεχνικές φωτογράφησης για να αναδείξουμε τα καλά στοιχεία του ακινήτου μας, αλλά και να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές 3D απεικονίσεις των χώρων μας.

Όλα αυτά θα μας βοηθήσουν, παράλληλα με τις online κρατήσεις μέσω των πλατφορμών, να έχουμε και offline κρατήσεις, το οποίο σημαίνει ότι δεν θα οφείλουμε καμία προμήθεια αλλά και κυρίως οι πελάτες μας θα αποφύγουν και εκείνοι την υψηλή προμήθεια που θα τους χρέωναν οι πλατφόρμες. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που, όλο και περισσότεροι, αναζητούν καταλύματα μέσα από την Google.

ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α. – Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων
www.pasida.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ


ΣΟΔΙΑ

Reaching for the (5) stars!

Tips and tricks για να σας “λατρεύουν” οι φιλοξενούμενοι.
Ο ΣΟΔΙΑ σας προσκαλεί στο live workshop που θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο του 2ου BnB Guest Conference.
Ο Στράτος Ζαφειριάδης ,η Ρομίνα Τσίτου και ο Σπύρος Ζαφειριάδης, 3 από τους “παλαιότερους” superhosts στην Ελλάδα , θα μοιραστούν μαζί σας ιδέες και πρακτικούς τρόπους για να κάνετε ελκυστική την καταχώρησή σας. Η διαφορά είναι στη λεπτομέρεια κι αυτή φέρνει υψηλές βαθμολογίες από ευχαριστημένους guests! Άλλωστε το μεράκι και η φιλοξενία που μπορούμε να προσφέρουμε είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει ως λαό.

Ο ΣΟΔΙΑ, απο το 2017, στηρίζει την δραστηριότητα της βραχυχρόνιας μίσθωσης φέρνοντας κοντά μέλη, είτε ιδιοκτήτες είτε διαχειριστές, από όλη την Ελλάδα. Με δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα, επαφές με τους θεσμούς, τα υπουργεία και τις ίδιες τις πλατφόρμες, αναδεικνύει τα πολλαπλάσια οφέλη που έχουν οι τοπικές κοινότητες χάρη στην βραχυχρόνια μίσθωση.
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε καλύτερα από κοντά.

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.