Αρχική Αεροπορικά Νέα Απευθείας πτήση Σαντορίνη-Ντόχα από την Qatar Airways

Απευθείας πτήση Σαντορίνη-Ντόχα από την Qatar Airways

Η Qatar Airways ανακοίνωσε την έναρξη νέων εποχιακών πτήσεων με το δρομολόγιο Σαντορίνη-Ντόχα να ξεχωρίζει.

Η εταιρεία θα είναι ο πρώτος αερομεταφορέας του Κόλπου που θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις προς Σαντορίνη, τον τέταρτο προορισμό της στην Ελλάδα μετά την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, με έναρξη των σχετικών δρομολογίων στις 20 Μαΐου 2020. Οι πτήσεις προς το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, τον δεύτερο προορισμό της εταιρείας στην Κροατία μετά το Ζάγκρεμπ, θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου 2020.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, η Αυτού Εξοχότης Κύριος Akbar Al Baker δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της Σαντορίνης, Ελλάδα και του Ντουμπρόβνικ, Κροατία στο παγκόσμιό μας δίκτυο το 2020. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας όσο το δυνατόν περισσότερες απρόσκοπτες επιλογές συνδέσεων με μία ενδιάμεση στάση. Με την προσθήκη αυτών των νέων δρομολογίων, το δίκτυό μας θα φθάσει τους 170 προορισμούς, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση μας μεταξύ των αεροπορικών εταιριών με τον μεγαλύτερο αριθμό προορισμών παγκοσμίως.

“Καλούμε επίσης όλους τους επιβάτες να απολαύσουν την επιπλέον χωρητικότητα και την ευελιξία που παρέχονται από τις 66 πρόσθετες εβδομαδιαίες πτήσεις που προσθέτουμε σε 20 υπάρχοντες προορισμούς στο δίκτυό μας. Είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές και ευελιξία κατά τον προγραμματισμό των επαγγελματικών τους ταξιδιών  αλλά και των ταξιδιών για αναψυχή. Αυτές οι νέες πτήσεις προστίθενται προκειμένου να αποκριθούμε στη ζήτηση της αγοράς και αποτελούν απόδειξη της σκληρά εργαζόμενης ομάδας μας στην Qatar Airways, που συνεχίζει να ορίζει το σημείο αναφοράς στον κλάδο από την εξυπηρέτηση πελατών έως την τροφοδοσία και την ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης.”

Ο CEO της Fraport Greece Alexander Zinell με αφορμή την ανακοίνωση νέου δρομολογίου Σαντορίνης – Ντόχα (JTR-DOH) από την Qatar Airways δήλωσε πως η απαράμιλλη Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης εξυπηρέτησης, παρά μόνο από την 5αστερη Qatar Airways.

«Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Qatar Airways συμπεριέλαβε τη Σαντορίνη στο δίκτυο της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece. Με την Ελλάδα να προσφέρει μερικούς από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, η Qatar Airways μέσω του κόμβου της στη Ντόχα κάνει την Σαντορίνη προσβάσιμη από μια σειρά νέων αγορών.

Η Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης εξυπηρέτησης, παρά μόνο από την 5αστερη Qatar Airways. Σε λίγο καιρό η ταξιδιωτική εμπειρία προς αυτόν τον διεθνούς φήμης προορισμό, θα είναι σημαντικά βελτιωμένη καθώς θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού. H αυξανόμενη παρουσία της Qatar Airways συμπίπτει με τις σημαντικές βελτιώσεις που έχουν επιτευχθεί σε επίπεδο λειτουργικής και επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας στα αεροδρόμια μας. Έχω μεγάλη εκτίμηση στο όραμα της Qatar Airways για τα ελληνικά νησιά αλλά και το συνεργατικό πνεύμα που έχουμε αναπτύξει», ανέφερε ο Alexander Zinell

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.