Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέο 5στερο ξενοδοχείο της εταιρίας Elixos Hotels – Porto Kea Suites

Νέο 5στερο ξενοδοχείο της εταιρίας Elixos Hotels – Porto Kea Suites

Το νέο μέλος της οικογένειας του Porto Kea Suites

Νέο 5στερο ξενοδοχείο της εταιρίας Elixos Hotels θα ανοίξει τις πόρτες του να υποδεχτεί τους επισκέπτες τον Ιούνιο του 2020 στη Κέα (Τζια).

Porto Kea SuitesΤο κατάλυμα διαθέτει 24 σουίτες, εκ των οποίων οι εννέα έχουν την δική τους πισίνα. Η επικλινής τοποθέτηση του, επιτρέπει σε όλες τις σουίτες να έχουν αμφιθεατρική θέα στον πανέμορφο όρμο του Βουρκαριού. Ακόμα παρέχει εστιατόρια, bar, εξωτερική κεντρική πισίνα και spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς έχει κάνει το σχεδιασμό δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. 

Porto Kea Suites

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κόλπο του Βουρκαριού, στην είσοδο του παραθαλάσσιου οικισμού. Το Βουρκάρι σφύζει από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς είναι το επίκεντρο της διασκέδασης με εστιατόρια, bar και την γραφική μαρίνα με τα  yacht και τα ιστιοπλοϊκά.

Στην οικογένεια της Elixos Hotels ανήκει και το Porto Kea Suites που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού, την Κορησσία. Τα δύο ξενοδοχεία απέχουν 3 λεπτά με το αυτοκίνητο.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.