Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Xmas & New Year’s Eve Gala βραδιές στο NJV Athens Plaza

Xmas & New Year’s Eve Gala βραδιές στο NJV Athens Plaza

Xmas & New Year’s Eve Gala βραδιές στο NJV Athens Plaza

Γιορτάστε την ομορφότερη εποχή του χρόνου με ξεχωριστό στιλ
και ζήστε μαζί μας μια ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία!

Xmas & New Year’s Eve Gala βραδιές στο NJV Athens PlazaΤο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza στην Πλατεία Συντάγματος έχει οργανώσει για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ξεχωριστές gala βραδιές που συνδυάζουν γιορτινή ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένα εδέσματα και ζωντανή μουσική και τραγούδι από τον μοναδικό Δάκη, τον Πάνο Δέρβο και την Έλενα Περβαινά.

Το ιστορικό ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και σας υποδέχεται με πλούσια εορταστικά gala menu 6 πιάτων αλλά και ειδικά διαμορφωμένα menus με vegan επιλογές για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς και πλούσιο μπουφέ με εορταστικά εδέσματα για ανήμερα των Χριστουγέννων και την πρώτη μέρα του νέου έτους

Αναλυτικά οι Gala Βραδιές στο εστιατόριο The Parliament περιλαμβάνουν:

Την παραμονή των Χριστουγέννων στο εμβληματικό The Parliament μπορείτε να απολαύσετε:
Σούπα γλυκιάς Κολοκύθας με άρωμα Κόλιανδρου, Σαλάτα Σελινόριζας με Ρόδι ψητό Κατσικίσιο Τυρί & σάλτσα Κράνμπερυ, Ποπιέτα Γλώσσας με Σολομό, σάλτσα Γλυκάνισου & πέρλες Λαχανικών, Φιλέτο Γάλακτος Ταλιάτα με σάλτσα Μπορντολαίζ, ψητά Λαχανικά & Πατάτες Νταρφίν, Σαβαρέν Baba με Μακαρόνια Κάστανο, Κρέμα Bανίλια & σάλτσα Blueberry, Καφέ φίλτρου & Mignardises.

Δείπνο Reveillon Gala – Set Menu 6 πιάτων
Welcome drink
Φιάλη House wine / 2 άτομα
Ζωντανή μουσική και τραγούδι
~ Δάκης, Πάνος Δέρβος & Έλενα Περβαινά ~
115€/άτομο | vegan menu: 115€/άτομο | παιδικό μενού: 65€/άτομο

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο εμβληματικό The Parliament μπορείτε να απολαύσετε:

Σούπα βελουτέ Σελινόριζας με Τζίντζερ & Χτένια, Φύλλα Σαλάτας με Καβούρι Αλάσκας& γλυκιά Κολοκύθα, Φιλέτο Σφυρίδας με Σταμναγκάθι φρικασέ, Καρδιά από Φιλέτο Black Angus, Πατάτες φoντάν με σάλτσα μανιταριών μοριγ, Mousse με αφράτη γκανάζ σοκολάτα, Καραμελωμένο καρπό κακάο & σάλτσα framboise, Καφέ φίλτρου & Mignardises.

Δείπνο Reveillon Gala – Set Menu 6 πιάτων
Φιάλη House wine / 2 άτομα
Ποτήρι αφρώδους οίνου / άτομο
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα
Δώρο έκπληξη για τον τυχερό της βραδιάς
Ζωντανή μουσική και τραγούδι
~ Δάκης, Πάνος Δέρβος & Έλενα Περβαινά ~
150€/άτομο | vegan menu: 150€/άτομο | παιδικό μενού: 85€/άτομο

Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο The Parliament μπορείτε να απολαύσετε γεύμα σε Buffet, 1 φιάλη κρασί ανά 2 άτομα καθώς και ζωντανή μουσική με πιάνο και τραγούδι από τους Πάνο Δέρβο και Ελενα Περβαινά.
Τιμή ανήμερα Χριστούγεννα : 95€ / άτομο
Τιμή ανήμερα Πρωτοχρονιά: 80€ / άτομο

Αναλυτικά οι Βραδιές στο Explorer’s Bar-Bistro περιλαμβάνουν:
Την Παραμονή των Χριστουγέννων: Γιορτινό μπουφέ Reveillon, Φιάλη House wine / 2 άτομα υπό τους γιορτινούς ήχους Μουσικής D.J.
Τιμή: 95€/άτομο | παιδιά -12 ετών – 50%

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Γιορτινό μπουφέ Reveillon, Φιάλη House wine / 2 άτομα, Ποτήρι αφρώδους οίνου / άτομο, Βασιλόπιττα, Δώρο έκπληξη για τον τυχερό της βραδιάς υπό τους γιορτινούς ήχους Μουσικής D.J. Τιμή: 120€/άτομο | παιδιά -12 ετών – 50%

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.