Αρχική Βραβεία Traveler Awards 2019 Ρωσίας: Η Ελλάδα καλύτερη χώρα διακοπών στην παραλία

Traveler Awards 2019 Ρωσίας: Η Ελλάδα καλύτερη χώρα διακοπών στην παραλία

Traveler Awards 2019 Ρωσίας: Η Ελλάδα καλύτερη χώρα διακοπών στην παραλία

Μια νέα  σημαντική διάκριση για την Ελλάδα, ενισχύει τις προβλέψεις, ότι το 2019 θα κλείσει για τον  Ελληνικό Τουρισμό με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. 

Η χώρα μας απέσπασε  το Βραβείο της 1ης καλύτερης Χώρας προορισμού  διακοπών   στην παραλία για όλο το 2019 στην Ρωσία,  κατόπιν ψηφοφορίας των αναγνωστών του καταξιωμένου περιοδικού και site  National Geographic  Traveler της Ρωσίας.

Η  τελετή απονομής των βραβείων  Traveler Awards 2019 έγινε στις 28 Νοεμβρίου στο κρατικό ξενοδοχείο «President»  της Μόσχας, όπου τον Ε.Ο.Τ. εκπροσώπησε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας κ Κ.Α.Κ. κ Πολύκαρπος Ευσταθίου,.

Συνολικά ψήφισαν 500.000 άτομα στο διάστημα από  29 Ιουνίου  έως τις 31 Οκτωβρίου 2019. Στην τελική κατάταξη βρέθηκαν η Ελλάδα, η Τουρκία, το Βιετνάμ, η  Κούβα και η Κύπρος και η  πρωτιά της Ελλάδας αναδείχθηκε με το  29% των ψήφων. Συνολικά στον διαγωνισμό συμμετείχαν 24 υποψήφιοι προορισμοί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι  εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στην Ρωσία, τουριστικοί πράκτορες , ΤΟ,  αεροπορικές εταιρίες , ξένοι διπλωμάτες άλλων χωρών, MME και Ρώσοι αξιωματούχοι.

Η  νέα αυτή διάκριση για το Ελληνικό τουριστικό προϊόν, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, την αποτελεσματικότητα της Εθνικής τουριστικής πολιτικής, που σχεδίασε  το υπουργείο Τουρισμού και εφαρμόζει παγκοσμίως ο ΕΟΤ, με στόχο την αύξηση αλλά και την βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τουριστικού ρεύματος προς την χώρας μας 365 ημέρες το χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.