Αρχική Ξενοδοχεία Το νέο boutique ξενοδοχείο με πολυτελείς σουίτες δίπλα στο Σύνταγμα και την...

Το νέο boutique ξενοδοχείο με πολυτελείς σουίτες δίπλα στο Σύνταγμα και την Πλάκα

Με πάνω από 4 δεκαετίες παρουσίας στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης, οι οικογένειες των ιστορικών εστιατορίων «Αθηναϊκόν» Μητροπόλεως και Θεμιστοκλέους, μεταφέρουν τις αξίες της ποιότητας και φιλοξενίας που χαρακτηρίζουν την πορεία τους, στο νέο ξενοδοχείο με πολυτελείς σουίτες στο κέντρο της Αθήνας “Athens Ikon”.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό διατηρητέο κτήριο, σε απόσταση αναπνοής από τη Μητρόπολη. Οι ευρύχωρες σουίτες του, με μέγεθος από 65 τ.μ. έως 80 τ.μ., μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα η κάθε μία. Κάθε σουίτα διαθέτει 2 κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια, καθιστικό με κουζίνα και την πλέον σύγχρονη τεχνολογία στην φιλοξενία. Όλες οι λειτουργίες των σουιτών ελέγχονται από συστήματα αυτοματισμού. Η διακόσμηση κάθε σουίτας χαρακτηρίζεται από εμπνευσμένη αισθητική και minimal πολυτέλεια, και εμπλουτίζεται με πρωτότυπα έργα τέχνης του γνωστού ζωγράφου Απόστολου Γιαγιάννου, σχεδιασμένα ειδικά για το Athens Ikon. 

Το πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, με ζεστές και κρύες επιλογές, σερβίρεται καθημερινά στο μπαρ του ξενοδοχείου ή στην άνεση της σουίτας του πελάτη, ενώ παράλληλα, η υπηρεσία In-room Dining με δημιουργίες που ετοιμάζει ο σεφ του εστιατορίου Αθηναϊκόν, προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία πολυτέλειας και γευστικής απόλαυσης.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου Athens Ikon στην οδό Μητροπόλεως 21, δίπλα στην Πλατεία Συντάγματος, την Πλάκα και την οδό Ερμού, το καθιστά εξαιρετική επιλογή για να ανακαλύψει κανείς την Αθήνα. Με φιλοσοφία φιλοξενίας που αναδεικνύει τη σύγχρονη Αθήνα και ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες, το Athens Ikon αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες, επιχειρηματίες καθώς και παρέες φίλων.

Επισκεφθείτε το νέο website του Athens Ikon www.athensikon.com και ανακαλύψτε την νέα πρόταση για διαμονή στην καρδιά τής Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.