Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση στις Βρυξέλλες του Υπουργού Κυριάκου Πιερακάκη και του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη...

Συνάντηση στις Βρυξέλλες του Υπουργού Κυριάκου Πιερακάκη και του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τις καινοτόμες εφαρμογές της Περιφέρειας Κρήτης

Η ψηφιακή εποχή με τις νέες τεχνολογίες διακυβέρνησης αλλά και οι καλές καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζει η Περιφέρεια Κρήτης προς όφελος των πολιτών και των υπηρεσιών της, συζητήθηκαν από τον Υπουργό Επικρατείας-Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερακάκη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στην συνάντηση που είχαν σήμερα στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της 137ης συνόδου-ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών που συμμετέχει ο κ. Αρναουτάκης.

Ειδικότερα στην συνάντηση ο Περιφερειάρχης Κρήτης ενημέρωσε τον Υπουργό για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας στα θέματα ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και που σε συγκεκριμένους τομείς αποτελούν καλές πρακτικές σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης συζητήθηκε ο νέος σχεδιασμός της Περιφέρειας και οι άξονες συνεργασίας με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής-Διακυβέρνησης καθώς και με τα συναρμόδια Υπουργεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.