Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Λεβ Λεβιέβ αναλαμβάνει καθήκοντα Εκτελεστικού Προέδρου και Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής στην...

Ο Λεβ Λεβιέβ αναλαμβάνει καθήκοντα Εκτελεστικού Προέδρου και Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής στην Emerging Travel Group

Ο Λεβ Λεβιέβ αναλαμβάνει καθήκοντα Εκτελεστικού Προέδρου και Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής στην Emerging Travel Group

Ο όμιλος Emerging Travel Group, ένας διεθνής ηλεκτρονικός όμιλος ταξιδίων, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 αγορές με επωνυμίες όπως οι RateHawk, ZenHotels, και Ostrovok, διορίζει τον παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρηματία στο χώρο της πληροφορικής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Λεβ Λεβιέβ, ως Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή Στρατηγικής, με ημερομηνία ισχύος τις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Λεβιέβ θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εκτέλεση της στρατηγικής της εταιρείας. Πριν από τον επίσημο διορισμό του, ο Λεβιέβ συνεργαζόταν στενά με τον Φέλιξ Σπίλμαν, το Διευθύνων Σύμβουλο της Emerging Travel Group, με την ιδιότητα του συμβούλου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Emerging Travel Group, Φέλιξ Σπίλμαν, δήλωσε: “Χαίρομαι ιδιαίτερα και καλωσορίζω τον Λεβ ως πλήρες μέλος της ομάδας Emerging Travel Group. Η τεράστια εμπειρία του στην οικοδόμηση δυνατών επιχειρήσεων και η συνολική του προσέγγιση είναι ανεκτίμητα και θα βοηθήσουν τον όμιλο Emerging Travel Group να συνεχίσει την παγκόσμια ανάπτυξή του

Σχολιάζοντας το διορισμό, ο Λεβ Λεβιέβ δήλωσε: “Η ομάδα του Emerging Travel Group έχει ήδη πετύχει σε πολλές αγορές. Στο νέο μου ρόλο σκοπεύω να βοηθήσω τον όμιλο να εδραιώσει την επιτυχία του στον τομέα B2B και να καταστεί ένας παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο.”

Ο Λεβιέβ διαθέτει εκτεταμένη επιχειρησιακή εμπειρία. Υπήρξε συνιδρυτής του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου στη Ρωσία, το VK.com, όπου είχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρήσεων από το 2006 έως το 2012. Το 2007 ήταν συνιδρυτής της Selectel, ενός κορυφαίου παρόχου υποδομών πληροφοριακών συστημάτων με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στη Ρωσία, και υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος από το 2014 έως το 2017.

Προς το παρόν, ο Λεβ εκτελεί καθήκοντα προέδρου διοικητικού συμβουλίου στην Selectel, και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου στην Emerging Travel Group και στην Fnatic, ένα παγκόσμιο οργανισμό eSports.

Το 2019, ο επενδυτικός όμιλος του Λεβ Λεβιέβ, ο όμιλος LVL1 Group, ηγήθηκε της άντλησης κεφαλαίων 19 εκατομμυρίων δολαρίων για την Fnatic, καθώς και ένα γύρο χρηματοδότησης 10 εκατομμυρίων δολαρίων για τον όμιλο Emerging Travel Group.

Emerging Travel

Η Emerging Travel είναι ένας ηλεκτρονικός ταξιδιωτικός όμιλος που δραστηριοποιείται με τρεις επωνυμίες σε περισσότερες από 100 αγορές: Την RateHawk, την ZenHotels, και την Ostrovok. Τα προϊόντα μας βοηθούν τους πελάτες να επιλέξουν και να κάνουν κρατήσεις σε όλους τους τύπους καταλυμάτων, με περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια επιλογές σε 220 χώρες.

Ο όμιλος Emerging Travel Group απασχολεί περισσότερα από 900 άτομα στην Ευρώπη, στην Κοινοπολιτεία ανεξάρτητων κρατών, στη Μέση Ανατολή, και στη Νότια Αφρική, σε ρόλους που καλύπτουν από προϊοντική και επιχειρηματική ανάπτυξη, έως εξειδικευμένη πολύγλωσση πελατειακή υποστήριξη για όλους τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για εμπορικούς συνεργάτες ή μεμονωμένους καταναλωτές, που απλά κάνουν ηλεκτρονικά κράτηση για το ξενοδοχείο τους.

Η Emerging Travel Group ιδρύθηκε το 2010, και υποστηρίζεται από διεθνείς επενδυτές κεφαλαίων επιχειρηματικής ανάπτυξης και ιδιώτες επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των LVL1, Vaizra Capital, Founders Fund, Data Collective, Γιούρι Μίλνερ, Έσθερ Ντάισον, Φριτς Δημόπουλος και Ιγκόρ και Ντμίτρυ Μπούκμαν.

LVL1 Group

Ο όμιλος LVL1 Group είναι ένας επενδυτικός όμιλος πολλαπλής στρατηγικής, που ιδρύθηκε από τον επιχειρηματίακαι επενδυτή σε πολλαπλές εταιρείες, στο χώρο της τεχνολογίας, Λεβ Λεβιέβ. ο όμιλος LVL1 επενδύει σε διαφορετικές κατηγορίες κεφαλαίων και γεωγραφικές περιοχές. Οι επενδύσεις του περιλαμβάνουν συμμετοχή σε κεφάλαια επιχειρηματικής ανάπτυξης όπως τα DST, Target Global και Iconiq. Το χαρτοφυλάκιο των άμεσων επενδύσεών του αποτελείται από 30 διεθνείς εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Fnatic, Moovit, Uploadcare, Calm, Plarium, Think Research και Emerging Travel Group.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.