Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ΕΟΤ στην κορυφαία εταιρική εκδήλωση του δεύτερου μεγαλύτερου βρετανικού Τ.Ο Jet2

Ο ΕΟΤ στην κορυφαία εταιρική εκδήλωση του δεύτερου μεγαλύτερου βρετανικού Τ.Ο Jet2

Ο ΕΟΤ στην κορυφαία εταιρική εκδήλωση του δεύτερου μεγαλύτερου βρετανικού Τ.Ο Jet2
Άποψη του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η εταιρική εκδήλωση του δεύτερου μεγαλύτερου T.O στην Μεγ. Βρετανία Jet2 με τίτλο «A night with the stars

Στην κορυφαία εταιρική εκδήλωση του βρετανικού Τ.Ο Jet2 με τίτλο «A night with the stars», που πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στην πόλη Leeds με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 εργαζομένους του, έλαβε μέρος η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας με χορηγικό πακέτο και πολλαπλά οφέλη προβολής. Ο όμιλος Jet2 είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Τ.Ο στη Μεγάλη Βρετανία και στο portfolio του περιλαμβάνει 14 ελληνικούς προορισμούς.

Ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ παρουσιάζει στα στελέχη της Jet2 τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των ελληνικών προορισμών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που σκοπό είχε την επιμόρφωση και τη γνωριμία του προσωπικού του Jet2 με στελέχη των προορισμών και των ξενοδοχειακών ομίλων στους οποίους δραστηριοποιείται, ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ παρουσίασε σε μορφή speed networking τους ελληνικούς προορισμούς, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των νέων ελληνικών προορισμών του Ομίλου, καθώς και ιδέες για δυναμική πώλησή τους σε πελάτες της εταιρείας. Ακόμα, πρόσφερε στους συμμετέχοντες μικρά δώρα με το λογότυπο και την ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Η ημερίδα/trade event ολοκληρώθηκε με δείπνο για τους 40 Οργανισμούς Τουρισμού και ξενοδοχειακούς ομίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ δόθηκαν και βραβεία στους πωλητές με τις υψηλότερες επιδόσεις στον Jet2 εντός του 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.