Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ομιλητής στο Capital Link Forum ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης 

Ομιλητής στο Capital Link Forum ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης 

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης. Ο κ. Θεοχάρης θα είναι ομιλητής σήμερα Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, στο 21ο ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum που διοργανώνει η Capital Link. Το θέμα της ομιλίας του Υπουργού Τουρισμού θα είναι: “Tourism – Investment and Business Opportunities”.

Την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση, μεταξύ άλλων, με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, ενώ θα δώσει το παρών στην «Ημέρα της Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», όπου η ελληνική αποστολή θα «χτυπήσει το καμπανάκι» της Wall Street.

Την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Τουρισμού θα βρεθεί στη Βοστώνη, όπου θα συναντήσει τον Πρύτανη του Boston University School of Management, ενώ θα μιλήσει στο γνωστό πανεπιστήμιο για τις προτεραιότητες και τη στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης για το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει επίσης συνάντηση με καθηγητές που οργανώνουν εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ελλάδα. 

Την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ομογενειακών Σωματείων και με στελέχη της Trip Advisor.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.