Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Celestyal Cruises υποδέχτηκε τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών, Geoffrey Pyatt, στο...

H Celestyal Cruises υποδέχτηκε τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών, Geoffrey Pyatt, στο Celestyal Crystal

Ανάμεσα σε στελέχη της Cruises διακρίνεται ο Πρέσβης των ΗΠΑ, κος Pyatt και συγκεκριμένα, από αριστερά προς τα δεξιά: καπ. Γιώργος Κουμπενάς, Chief Operations Officer, καπ. Νίκος Βασιλείου, Καπετάνιος του Celestyal Crystal, Φρόσω Ζαρουλέα, Public Relations Manager, Μάριος Ανδρεόπουλος, Commercial Assistant, Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, ο Πρέσβης των Η.Π.Α., Geoffrey Pyatt και ο Αλέξης Οικονόμου, Director of Hotel Operations and Passengers Services.
Celestyal Cruises

Στη φωτογραφία Ανάμεσα σε στελέχη της Cruises διακρίνεται ο Πρέσβης των ΗΠΑ, κος Pyatt και συγκεκριμένα, από αριστερά προς τα δεξιά: καπ. Γιώργος Κουμπενάς, Chief Operations Officer, καπ. Νίκος Βασιλείου, Καπετάνιος του Celestyal Crystal, Φρόσω Ζαρουλέα, Public Relations Manager, Μάριος Ανδρεόπουλος, Commercial Assistant, Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, ο Πρέσβης των Η.Π.Α., Geoffrey Pyatt και ο Αλέξης Οικονόμου, Director of Hotel Operations and Passengers Services

Η Celestyal Cruises φιλοξένησε τον Αμερικανό Πρέσβη, κ. Geoffrey Pyatt, στο κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» σε ειδική δεξίωση προς τιμή του, παρουσία όλων των Αμερικανών επιβατών του κρουαζιερόπλοιου.

Απευθυνόμενος στους 300 φιλοξενούμενους από την Αμερική, ο κύριος Pyatt εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον και εμπειρία διακοπών που εξασφαλίζει η χώρα μας, δίνοντας έμφαση στον εντυπωσιακό αριθμό των 1,3 εκατομμυρίων Αμερικανών, οι οποίοι επισκέφτηκαν την χώρα μας τον τελευταίο χρόνο.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία και τον ελληνικό πολιτισμό, αλλά και τον τρόπο που αυτά μετουσιώνονται στην εμπειρία της κρουαζιέρας της Celestyal Cruises, τόσο εν πλω όσο και στον προορισμό. Σημείωσε την ομορφιά των ελληνικών προορισμών, ακόμα και σε περιόδους χωρίς τουριστική κίνηση, όπως είναι το φθινόπωρο, συνυπογράφοντας την ανάγκη επέκτασης της τουριστικής περιόδου στην χώρα μας, όλο τον χρόνο.

Τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην ελληνική διασπορά των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς λειτουργεί ως αρωγός της διατήρησης και εξέλιξης της σχέσης μεταξύ των δυο χωρών.

O Geoffrey Pyatt & ο καπετάνιος του Celestyal Crystal κος Νίκος Βασιλείου

Από την πλευρά του, ο κύριος Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises δήλωσε σχετικά μετά την επίσκεψη: «Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να φιλοξενήσουμε στο Celestyal Crystal τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, ο οποίος καλωσόρισε τους Αμερικανούς επιβάτες μας, καθώς είναι γνωστές οι πρωτοβουλίες του για την προώθηση της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Η σχέση της Celestyal Cruises με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικά στενή και σημαντική, καθώς η πλειοψηφία των επισκεπτών μας είναι Αμερικανοί, ενισχύοντας τον σύνδεσμο μεταξύ των δύο αυτών χωρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.